ce este tulburarea schizoafectiva??

Astept un raspuns.va multumesc

Ival, renunta progresiv la medicatia psihiatrica si incearca sa te limitezi la psihoterapie. Daca ai posibilitatea sa alegi ia-o mai usor cu psihiatrii. Cauta: www.cchr.org.
Schizofrenia este un fel de dedublare a eu-lui, un fel de... doi de 'tu' in care nici macar tu cea reala nu se mai regaseste ca o a doua parte. Si de aici incepe vindecarea: sa te gasesti pe tine si sa o ignori pe 'cealalta' pana dispare. In finalul filmului Merlin exista o descriere ceva mai accesibila, poate o studiezi in mod critic si lucid. :) La cum scrii numai schizofrenica nu esti, deci eu cred ca ai un diagnostic eronat. Pe de alta parte unii psihiatri considera ca schizofrenia nu poate fi vindecata, nu te lua dupa tot ce scrie prin ziare. :)
Tulburarile schizoafective sunt un fel de stare incipienta a schizofreniei. Dar catalogarea este tottal falsa.
Inclin sa cred ca nici celelelte diagnostice ale tale nu sunt reale. La 16 ani... tulburare psihotica?! Sper ca ai vrut sa omori pe cineva pt ca altfel asta e chiar un diagnostic de doctor idiot. Cauta alt medic, continua sa cauti alti medici. Succes.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice.
- 6cand nu crede in doctor
- 6Sotul meu are tulburare schizoafectiva
- 5Schizofrenie afectiva ?
- 90Tulburare obsesiv-compulsiva - Partea a III-a
- 32Am primit diagnosticul de tulburare anxioasa generalizata
- 8tulburare schizoafectiva se poate vindeca?
- 26credeti ca se poate scapa de tulburare depresiv anxioasa ?
- 1Tulburare anxioasa sau..?
- 5Tulburare anxioasa?
- 12De ce reactie extrapiramidala?
- 5Care este diagnosticul corect?
- 11Persoana fara emotii si sentimente
- 5Tulburare anxioasa
- 7Tulburarea schizo-afectivă ereditară? Opinie medic psihiatru
- 12Vreau sa cunosc persoane, sufar foarte mult ca nu mai am prieteni
- 6Anxietate sau altceva?
- 3Anxietate generalizata sau toc
Mai multe informații despre: Tulburarea anxioasa generalizata Tulburare schizoafectiva tulburarea psihotica polimorfa