ce inseamna acest rezultat

20-04-2009
stelianmonica
Nu este medic/terapeut
stelianmonica
buna.Mama mea a fost diagnosticata cu fibrom uterin, papanicolau a iesit bine, iar la biopsie rezulatatul a fost urmatorul, , cheag hematic ce contine mici fragmente de endometru cu infiltrate eritrocitare stromatic".Aveti idee ce poate insemna, caci eu nu pricep nimic si va multumesc foarte mult.
1 comentarii
0
29-04-2009, ora 01:38
Pussyca
Nu este medic/terapeut
Pussyca
Mama mea a avut fibrom, este un chiag care se hraneste cu sange, in general menstrual, si se mareste devenind suparator situat in trompa, sincer nu cunosc toti termeni descrisi de tine dar stiu ca e necesar sa se opereze sa scoata acest fibrom, am inteles ca se manifesta cam la fel ca o tumoare.Eu aveam 14 ani cand mama s-a operat.Aceasta operatie consta in scoaterea trompelor, se curata tot uterul, bineinteles ca nu va mai putea face copii, nu va mai avea ciclu niciodata, dar din punct de vedere sexual am inteles ca nu afecteaza.Probbil ca dupa opratie o sa se ingrase putin, datorita modificrilor din corp si lipsa ciclului dar cu ani se va reglementa, mama mea are 10 ani de cand s-a operat si se simte bine, iar de 3-4 ani a slabit kilogramele depuse dupa operatie.Noi discutam deschis si de aceea ti-am zis si despre partea intima, care mi-a zis ca nu a fost afectata, deoarece vaginul e cel care transmite excitatia in corp si nu are nici o treaba cu uterul.(bineinteles acum depinde si de varsta mamei tale, poate ca nu mai e cazul de contact sexual, fara sa vreau sa jignesc Doamne Ferste!)Stiu ca mama s-a operat la Polizu(Gara de Nord), acolo se ocupa in special de astfel de cazuri).Multa Sanatate!
Adaugă un comentariu / răspuns