ce inseamna carcinom microinvaziv??

14-06-2009
anooka
Nu este medic/terapeut
anooka
Matusa mea are 42 de ani, iar acum 3 luni a fost operata de fibrom uterin; I s-a facut histerectomie totala. Rezultatul la biopsie a fost : carcinom microinvaziv, indicandu-i-se urmarirea periodica, la 3 luni... Ati putea sa imi dati mai multe detalii cu privire la acest diagnostic, va rog mult!!
Ce implica si ce pericole sunt??
Astept un raspuns cat mai curand si va multumesc foarte mult, anticipat
2 comentarii
0
27-08-2009, ora 00:25
RoxanaGheta
Nu este medic/terapeut
RoxanaGheta
buna anooka,
si mama mea a facut aceeasi operatie acum 3 luni adik in luna mai, numai k rezultatul a fost adenocarcinom mucinos.in principiu termenul asta inseamna cancer si dupa cum ti-am zis e de mai multe feluri.la mama am inteles k ar fi ceva mai serios(adenocarcinom), insa la matusa ta poate fi ok(carcinom)!dak ati consultat doctorul care a operat-o dupa c ati primit rezultatul si a zis k nu e nevoie de tratament eu cred k e ok.este posibil sa fi fost un cancer in stadiul 0 si atunci este suficienta histerectomia.mama face radioterapie dar suntem intrigati d c nu s-a spus stadiul la analiza...(asta ma face sa ma gandesc ca poate a fost tot stadiul 0).multa sanatate! si astept raspuns (ai putea sa ma contactezi si p id meu roxana_gheta si sa vb mai mult )
0
27-08-2009, ora 10:15
anooka
Nu este medic/terapeut
anooka
multumesc frumos roxana, matusii mele i-a dat un tratament si trebuie sa mearga la control o data la 3 luni... vom vedea ce spune la urmatorul control, speram sa nu fie nimic grav... sper ca mama ta se simte bine, multa sanatate [am incercat sa iti dau add dar nu am reusit, imi da eroare.. am sa mai incerc]
Adaugă un comentariu / răspuns