Ce metode contraceptive exista???? Va rog am nevoie de voi!

08-08-2011
Kappa_K
Nu este medic/terapeut
Kappa_K
Ce alte metode contraceptive exista inafara de prezervativ, dar care sunt la fel de eficiente? Anticonceptionela nu pot lua fiindca ink nu am 18 ani, am doar aproape 16. Si alea imi deregleaza organismul. Ce alte metode sunt? Va rog ajutati-ma!
2 comentarii
0
08-08-2011, ora 18:06
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
La varsta ta nu e voie sa faci contracepie hormonala, esti prea mica.doar prezervativ [ stiu ca de obicei baiatului nu ii place dar trebuie sa tina cont si de tine, esti minora si inca copil d.p.d.v. al dezvoltarii fizice, anatomic ].mai poti folosi metodele vaginale de contraceptie [ spermicide, diafragma ], metode bazate pe recunoasterea perioadei fertile [ calendarul, secretiile cervicale etc.].informeaza-te pe net despre aceste metode contraceptive si fii atenta..
0
09-08-2011, ora 10:26
calogeropoulis aristia
Nu este medic/terapeut
calogeropoulis aristia
draga nicolleice, mie mi se pare ca esti prea mica pentru a-ti ince[e viata sexuala.
Te cred ca ai excitatii, dar mai asteapta si tu macar un an si ceva, ca s anu zic sa ai macar 18 ani.
Orgasmul este ceva care te consuma, a fost asemanat cu o usoara criza de epilepsie, iit dari seama deci, ca s anu mai vorbim ca nici organele tale genitale nu sunt perfect dezvoltate.
prietenul tau ar trebui sa te mai astepte.
Numai bine!
Adaugă un comentariu / răspuns

06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici