Ce poate fi?

07-08-2021
Dadu485
Nu este medic/terapeut
Dadu485
Buna ziua.
As dorii sa va povestesc ceva in speranța ca o sa găsesc un răspuns.
Sunt intr-o situație care m-a sperie un pic, și anume, am un prieten foarte bune, ne înțelegem foarte bine facem foarte multe lucruri împreuna, lucram in același loc de munca, ce m-a sperie pe mine este ca eu cred ca sunt un pic gelos și un pic obsedat de ideea ca l-as putea pierde, îmi este frica sa nu fac ceva sau sa nu spun ceva care sa îl supere.
Sunt zile când nu ne vedem deloc iar in acele zile gândul meu sta in mare parte la el, oare ce face acuma, oare sa îl sun sa văd ce face, , in mare parte a timpului eu vin cu idei de a ieși din casa tot ca sa fim împreuna, după ce îl sun m-a simt vinovat ca de ce l-am sunat, oare doar eu sun, el de ce nu suna, cu toate ca suna și el, adică in mare parte ne sunam reciproc, doar ca îmi este teama de ce m-a trezesc dimineața doar cu gândurile astea și nu pot sa fiu indiferent sa las totul sa decurgă cumva normal.
M-a sfătuiesc cu soția, știe despre asta, este deranjant pentru mine și nu știu cum sa trec peste și despre ce este este vorba!.
Mulțumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul