ce poate fi ?
buna seara si la multi ani :(:* am si eu o problema a aparut acum 2 luni e vorba de o senzatie de frunte goala parca si uscata si am si niste furnicaturi pe ea si cand apas furnicaturile incep sa o simt, parca nu mi-as mai simti fruntea, uneori am avut senzatia ca am capu gol, numai eram constient de mine, iau tratament cu rispolept constam, depakine, agrofan, anxiar, si romparkin da iau degeaba ca vad ca nu isi face deloc efectul, ma simt foarte aiurea cu senzatia asta la frunte, nici nu stiu cum sa explic ca sa inteleaga cineva, e pe pshic sau e ceva neurologic ?
5 comentarii
Daca nu ti-a iesit nimic la RMN, poate fi somatizare de anxietate. Si in acest caz Argofanul nu ti se potriveste. Oricum el se da pe termen scurt. Incearca alt AD. Poate iti trece cu alt AD.
rmn nu am facut recent, am rmn de anu trecut :( ba ma lasa, ba ma ia, si am si niste furnicaturi pe frunte si scalpul capului
E bun acel RMN. Parerea mea e ca un alt ad te-ar ajuta sa scapi de aceste somatizari de anxietate.
rmn este facut anu trecut, senzatia asta la fruntea mi-a aparut acum 1 luna, ar mai fi nevoie de alt rmn ? sau nu este necesar ? in prezent iau argofan, depakine, romparkin si anxiar, da nu se vede nici o ameliorare deloc de vreo 3 sapt am inceput sa iau
1. Mai ia 3 saptamani si daca nu vezi ameliorare spune doctorului ca banuiesti ca aceasta este o somatizare de anxietate si argofanul nu te ajuta sa o elimine. Sa iti dea ce antidepresiv considera dumnealui ca e mai bun.
2. Anxiar sa nu iei mai mult decat o luna ca da dependenta. Daca ai luat 3 saptamani acum ar fi timpul sa injumatatesti doza. Vorbeste cu doctorul si despre asta s citeste prospectul.
2. Anxiar sa nu iei mai mult decat o luna ca da dependenta. Daca ai luat 3 saptamani acum ar fi timpul sa injumatatesti doza. Vorbeste cu doctorul si despre asta s citeste prospectul.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Acest videoclip îți va schimba viata
- 4Atacuri de panica cu dureri de piept
- 1Lipsă/dificultate de concentrare
- 6Anxietate, panica chinuitoare cand vad ca nu am somn.
- 2Insomnie
- 3Despre anxietatea cronică - de 15 ani sufăr de anxietate
- 6Tremor interior dupa cateva episoade de anxietate severa. Cat timp pot persista?
- 3Nu gasesc linistea interioara
- 7Psihoza sau Gaslighting?
- 1Atac de panica