Ce pot manca..gura blocata cu tije dentare

28-12-2011
mary22
Nu este medic/terapeut
mary22
Buna ziua.Rog frumos pe cineva specializat sa imi raspunda la intrebare. Tatal meu are ruptura de mandibula si ia legat toata dantura cu tije de metal si carlige.Timp de 30 zile ia zis sa manance numai lichide cu paiul. Ajutatima va rog cu un raspuns imi e mila de el ca nu poate manca si este slabit. Timp de o saptamana s-a hranit numai cu lapte, iaurt si supa... mai are de indurat inca 3 saptamani pana ii desface sarmele alea sa poata deschide gura. Ce ar putea manca ca sa ii tina de foame ( sa fie hranitor ) si sa ii dea energie. Eu l-am sfatuit sa ia cate o vitamina pe zi ( dizolvata in mancare). Ma tot gandesc la alimente solide hranitoare care ar merge dizolvate in lichide dar nu imi vin idei. El a mai baut lapte cu cacao sau zahar eu i-am sugerat sa topeasca ciocolata (contine mai multe calorii)in lapte. Astept un raspuns cat mai repede va rog frumos.Sarbatori fericite!!!
2 comentarii
0
28-12-2011, ora 22:29
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Cauta pe google despre produsele tip fresubin energy si apoi suna la farmacie si intreaba de cele ce se pot bea. Nu spun exact ca sa nu fie reclama...Au absolut tot ce-i trebuie organismului. Sunt cam scumpe, dar macar de cateva ori daca poate lua, pana se rezolva cu mancatul ii va prinde foarte bine. Faramacista sa dea toate detaliile, oricum sa luati prospectul. Poti suna inainte la farmacie si iti da toate informatiile de care ai nevoie, cu mine au fost foarte draguti.
Sanatate!
0
29-12-2011, ora 16:46
mary22
Nu este medic/terapeut
mary22
Multumesc pt raspuns.Am cautat pe google si am gasit. Un an nou plin de bucurii iti doresc. La multi ani
Adaugă un comentariu / răspuns