ce pot sa fac sa mi vina ciclul?

12-03-2010
mirelaaprilie
Nu este medic/terapeut
mirelaaprilie
am tot citit de pastile care se iau pt intarzierea ciclului amanarea lui, dar ce pot face sa mi vina? ce pot sa iau? va rog urgent sunt stresata si nu am cum ajunge 2 saptamani la medic si daca nu mi vine ma stresez si mai tare si cred ca fac infarct! va roooooooooooog!
6 comentarii
0
12-03-2010, ora 13:06
nikoletasavin
Nu este medic/terapeut
nikoletasavin
ti-ai facut un test de sarcina sa vezi daca esti insarcinata? ca pastile este pilula de a doua zi dar trebuie luata in primele 48 de ore de la contact, iar altceva nu-ti recomand. eu zic sa nu te joci cu sanatatea ta. consult un medic. te sfatuiesc sa fii calma ca nu se sfarseste lumea daca ai ramas insarcinata, curaj.sanatate multa.
0
12-03-2010, ora 14:10
mirelaaprilie
Nu este medic/terapeut
mirelaaprilie
gravida nu am cum sa fiu in niciun caz... doar stresata...
0
12-03-2010, ora 21:12
constantin viorica
Nu este medic/terapeut
constantin viorica
buna eu ma confrunt cu aceeasi problema.In schimb la mine e mai diferit eu am probleme cu rinichi (litieza renala( si ovare polichistice nu stiu daca asta e o problema de nu mia venit am 6 zile de cand nu mia venit.Datimi un raspuns
0
14-03-2010, ora 10:42
nikoletasavin
Nu este medic/terapeut
nikoletasavin
mirela incearca sa fii atunci mai relaxata, stresul nu duce la nimic bun ci doar la necazuri. consulta insa si un ginecolog. multa sanatate sa auzim numai de bine. hai curaj ca poti.
0
16-03-2010, ora 16:14
mirelaaprilie
Nu este medic/terapeut
mirelaaprilie
am facut test de sarcina si a fost negativ si acum stau mai linistita dar tot astept cu sufletul la gura sa mi vina... as vrea sa stiu daca exista medicamente care sa faca sa mi vina sau pur si simplu astept asa
anul trecut aceeasi perioada am avut la fel o gaura in luna martie, si acum doi ani la fel si de cand ma stiu luna martie e gaura in cicluri. oare e vreo explicatie pentru asta?
0
18-03-2010, ora 16:41
nikoletasavin
Nu este medic/terapeut
nikoletasavin
eu te sfatuiesc sa consulti un medic ginecolog si evetual sa-ti faci niste analize.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Dismenoreea - durerea în timpul scurgerilor menstruale
  • Întârzierea ciclului menstrual
  • Ce este ciclul menstrual normal?
  • Fiziologia aparatului genital feminin - ciclul reproductiv
  • Calmează durerile menstruale acasă
  • Menstruația peste sarcină
  • Manifestările comportamentale „dictate” de ciclul menstrual
  • De ce întârzie menstruația?
  • Câte zile poate să întârzie ciclul (fără a fi o problemă)
  •