ce sa fac???

12-12-2009
gherasim82
Nu este medic/terapeut
gherasim82
Dragii mei,

De cateva zile traiesc cu o incertitudine mare si am nevoi de un sfat din partea voastra.
Am 6 zile da canfd CM mi-a intarziat.Am facut doua teste de sarcina si amandoua au iesit negative desi am niste dureri de burta si de sani pe care in mod obisnuit nu le am cand ar trebui sa imi vina CM.
Am sunat medicul meu ginecolog si aceasta mi-a spus ca sa mai astept inca o saptamana si daca nici atunci nu mi-a venit CM sa revin cu un telefon.
Tin sa mentionez ca eu si sotul meu ne dorim un bebe de aceea aceasta incertitudine ne streseaza pe amndoi foarte mult.
Ce ar trebui sa fac acum??? sa mai fac un test?? sa merg la alt ginecolog?Sa fie doar o intarziere banala si noi sa ne facem griji degeaba??
Astept cu nerabdare raspunsurile voastre.
Multumesc anticipat,
Alina
2 comentarii
0
12-12-2009, ora 10:24
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Nu, ginecologul are dreptate.mai fa la 10 zile de intarziere un test de sarcina...sa-l faci corect.Daca va doriti bebe aceasta intarziere nu este motiv de stress ci de emotii pozitive.oricum, nu va bucurati prea devreme caci experienta arata ca nu-i benefic, asteptati cu calm sa mai treaca cateva zile.Numai bine!
0
12-12-2009, ora 10:35
gherasim82
Nu este medic/terapeut
gherasim82
Draga Doamna Doctor,

Va multumesc pentru raspunsul dumneavoastra atat de promt.
Sunt un pic mai ingrijorata de aceasta intarziere, pentru ca eu si sora mea am fost nascute la 7 luni.
Sora mea a ramas insarcinata iar toate testele ii ieseau negativ.A fost la ginecolog, acesta a consultat-o si ia spus ca e racita si ca o sa ii vina.O luna mai tarziu nu ii venise, si-a facut test si acesta ia iesit pozitiv.Ea a nascut tot la 7 luni.De aceea imi este putin cam frica sa nu patesc si eu ce a patit si ea.
Dar am sa ascult de sfatul dumneavoastra si cel al ginecologului si o sa refac testul peste inca o saptamana.
O zi minunata.
Alina
Adaugă un comentariu / răspuns