ce sa fac?

29-04-2010
saby88
Nu este medic/terapeut
saby88
sunt in perioada de pauza a anticonceptionalelor, asta e a 2 a zi de pauza. am fost la medic pt ca sunt racita si mi-a dat AZITROMICINA (apartine clasei de antibiotice macrolide ) o cutie are 3 pastile de astfel mi-a si zis sa iau 3 zile. ce fac dupa 5 zile iau din nou yasmin, sa ma protejez 7 zile? eu de antibiotic ma apuc in seara asta deci sambata e ultima pastila miercuri trebuie sa iau yasmin... si pt alergie mi-a schimbat tratamentul desi mi-a mai rasp un medic de pe acest forum ca nu are treaba anticonceptionalele cu medicamentele antialergice, acum iau X-yzal si inhalator Alvesco... nu e problema, nu?
2 comentarii
0
29-04-2010, ora 19:30
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Termina linistita Azitromicina si miercuri incepe o noua folie de Yasmine.nu e necesara protectia din moment ce intre ultima pastila si prima pilula sunt 4 zile distanta.raspunsul primit este corect, antialergicele pe care le iei nu interfereaza cu efectul contraceptiv.
0
29-04-2010, ora 23:05
saby88
Nu este medic/terapeut
saby88
va multumesc pt rasp. si va spun din inima ca faceti o treaba excelenta ca sunteti pe forum si ca rasp la, , nevoiasi, , ca sa spun asa! eu una sunt enorm de multumita ca existati!
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul