ce sa fac?
sunt in perioada de pauza a anticonceptionalelor, asta e a 2 a zi de pauza. am fost la medic pt ca sunt racita si mi-a dat AZITROMICINA (apartine clasei de antibiotice macrolide ) o cutie are 3 pastile de astfel mi-a si zis sa iau 3 zile. ce fac dupa 5 zile iau din nou yasmin, sa ma protejez 7 zile? eu de antibiotic ma apuc in seara asta deci sambata e ultima pastila miercuri trebuie sa iau yasmin... si pt alergie mi-a schimbat tratamentul desi mi-a mai rasp un medic de pe acest forum ca nu are treaba anticonceptionalele cu medicamentele antialergice, acum iau X-yzal si inhalator Alvesco... nu e problema, nu?
2 comentarii
Termina linistita Azitromicina si miercuri incepe o noua folie de Yasmine.nu e necesara protectia din moment ce intre ultima pastila si prima pilula sunt 4 zile distanta.raspunsul primit este corect, antialergicele pe care le iei nu interfereaza cu efectul contraceptiv.
va multumesc pt rasp. si va spun din inima ca faceti o treaba excelenta ca sunteti pe forum si ca rasp la, , nevoiasi, , ca sa spun asa! eu una sunt enorm de multumita ca existati!
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Anticonceptionale
- 1Sângerări la schimbarea anticoncepționalelor
- 1Clobetazol unguent
- 2Anticonceptionale pt amanarea menstruatiei
- 1Alcool si anticoncepționale
- 1Sunt pe Diane 35 dar ciclul nu vine
- 1Pastila de a doua zi ellaone
- 1Mercilon menstruație?
- 2Întrerupere anticoncepționale
- 0Nu se mai găsesc contraceptive orale Rigevidon