ce se intampla d-l doctor??????
menstruatia mea e putin ciudata.mi-a venit saptamana trecuta luni si la inceput a fost o scurgere mai maronie, iar de joi menstruatie in toata regula.am luat anticonceptionale, dar din decembrie nu am mai luat deloc.am avut candida dar am tratat-o.de cand am menstruatie am avut mereu dureri destul de mari, imi curgea foarte mult si ma tinea 7 zile.cand am luat anticonceptionale menstruatia a scazut la 4-5 zile, iar de cand nu am mai luat cam tot asa..si acum luna aceasta mi-a intarziat, trebuia sa imi vina la inceputul lunii intre 1-4 martie si mi-a venit abia pe 15 martie.mi-am facut probleme k as fi insarcinata, dar am facut un test de sarcina si a iesit negativ, deci posibilitatea de sarcina a cazut.nu stiu ce sa fac si ce se intampla, deoarece e prima data cand imi curge atat de mult si ma doar ovarele chiar si daca iau pastile.va rog sa imi spuneti ce se intampla si ce ar trebui sa fac.va multumesc anticipat...
1 comentarii
va rog sa ma ajutati si pe mine..deja e miercuri si tot am menstruatie..va rog sa imi spuneti si mie ceva..va rog...
Alte subiecte recente din această secțiune: