Ce se intampla daca nu mai iau anticonceptionale ?
Sut casatorita de 12 ani si sotul meu divorteaza de mine, irevocabil. Am luat 10 ani fara intrerupere tri-regol. Luam cele 21 de pastile dupa care 1 saptamana pauza (timp in care imi venea menstruatia). Acum nu mai am de ce sa le iau. Cum ma opresc, pur si simplu nu le mai iau ? Trebuie sa merg la doctor sa-mi prescrie altceva ? Nu prea am timp, dar daca trebuie neaparat o sa merg. M-am gandit ca poate imi dati un sfat sau poate chiar ma ajutati fara sa mai merg la doctor. Nu am avut niciodata, de cand le iau, modificari sau altfel de simptome negative. Am o fetita de 10 ani si nu-mi doresc un alt copil, niciodata.
3 comentarii
Pai..cand termini ultima pastila, faci pauza de o sapt si nu le mai reiei, pur si simplu.Banuiesc ca rel sexuale o sa mai ai.Avand o nastere poti pune sterilet(pt a evita o sarcina)si totul e k.
Multumesc morena1r pentru mesaj, dar se pare ca nici relatii sexuale nu mai am pentru ca nu am cu cine. Nu pot sa ma duc cu nimeni si sincera sa fiu nici nu am intalnit pe nimeni. Imi doresc sa gasesc pe cineva pentru ca nu mai suport. Imi este teama sa nu ma dereglez sau sa ma imbolnavesc. Sunt si o fire mai sensibila si mai activa.
monica, niciodata sa nu spui "niciodata".Speranta moare ultima.Eu sant cu sufletul langa tine, nu esti singura.Ai sa gasesti.Daca pe moment nu ai o relatie stabila, renunta la anticonceptionale, dar poarta in geanta un prezervativ.Daca se iveste ocazia sa nu te prinda nepregatita.banuiesc ca iti doresti o relatie stabila dar...da-ti timp...Nu te grabi(sa nu faci o alegere proasta)dar nici nu dispera...Treci prin momente dificile si psihicul tau are nevoie de timp..Nu uita ca eu sant langa tine..pupici si mai astept vesti de la tn!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1pot sa iau contraceptive fara prescriptie?
- 1logest - nu le iau la ora fixa
- 5Posibil sa fi ramas insarcinata in cazul... am uitat pastila?
- 3contraceptiv potrivit
- 3am luat pastilele de la sfarsitul tabletei
- 2Anticonceptionalele pot schimba mirosul si gustul?
- 9ajutor!!!!! imi inarzie ciclul pe anticonceptionale
- 4Din cauza anticonceptionalelor?
- 34menstruatia dupa intreruperea anticonceptionalelor?
- 4am uitat sa incep un blister nou
- 5iau Microgynon 30 si menstruatia imi intarzie
- 2anticonceptionale luate fara a intreba un medic
- 8metode contraceptive neluate corect
- 0Epilepsia si pilulele anticontraceptive
- 4Anticonceptionale din ziua a 8-a
- 1pot lúa anticonceptionale chiar daca nu mi a venit menstruatia?
- 1anticonceptionale yasmine... cat de eficiente sunt?
- 0am oprit anticonceptionalele dupa 14 zile si nu 21
- 3Anticonceptional vomat la maxim o ora
- 0Milligest! Help!
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor intreruperea anticonceptionalelor
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: