Ce unguent pot lua? durere, usturime, ata este rosie si putin inflamata
Buna ziua,
Am o problema cu ata penisului de vreo 8-9 zile o iritatie sa zic asa ca si cum mi sar fi mancat pielea de 1-2 mm ma durea foarte rau mai ales cand incercam sa ma spal si trebuia sa decolatez pielea, am fost la farmacie si mi.a dat canesten crema pentru ca sotia mea doar ce se vindecase de candida si presupuneam ca am luat si eu, farmacista mi.a spus sa ma dau 5 zile de doua ori pe zi si apoi 3 zile o data pe zi.Problema este ca in primele 5 zile a dat semne ca sar vindeca durerea disparuse cam 70 % dar durerea a reaparut din nou si usturime in zona respenctiva ata este rosie si putin inflamata iar cand dau cu crema se simte ca o bubita foarte mica alba dar doare forte rau.
Ce asi putea administra sunt deja 10 zile si nu.mi.trece. Sper ca am fost cat am putut de inteles.
Multumesc anticipat
Am o problema cu ata penisului de vreo 8-9 zile o iritatie sa zic asa ca si cum mi sar fi mancat pielea de 1-2 mm ma durea foarte rau mai ales cand incercam sa ma spal si trebuia sa decolatez pielea, am fost la farmacie si mi.a dat canesten crema pentru ca sotia mea doar ce se vindecase de candida si presupuneam ca am luat si eu, farmacista mi.a spus sa ma dau 5 zile de doua ori pe zi si apoi 3 zile o data pe zi.Problema este ca in primele 5 zile a dat semne ca sar vindeca durerea disparuse cam 70 % dar durerea a reaparut din nou si usturime in zona respenctiva ata este rosie si putin inflamata iar cand dau cu crema se simte ca o bubita foarte mica alba dar doare forte rau.
Ce asi putea administra sunt deja 10 zile si nu.mi.trece. Sper ca am fost cat am putut de inteles.
Multumesc anticipat
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3am o iritatie pe penis si sunt piele se secreta o substanta albicioasa si capul este rosu
- 8iritatii pe penis
- 4de cateva luni imi tot apar si dispar niste fisuri la baza penisului
- 3penis iritat si mancarimi
- 3Iritatie penis
- 3mi-a aparut o iritatie pe capul penisului
- 4Iritatie penis (nu pe piele ci in interior)
- 7am probleme cu penisul
- 1Iritatie a penisului sau mai grav?
- 3Probleme dupa un act sexual neprotejat
- 0Iritatie la putulica
- 1Diverse iritatii
- 7Iritatie penis?
- 1penis iritat si sex oral
- 0Problema penis
- 0Usturime de la prezervativ!
- 0Iritatie penis
- 1Arsura, umflarea si rosirea penisului
- 2Iritatie/rana pe gland (capul penisului)
- 0Am un bebe de 4 luni căruia i se inroseste caputul puticii. Ma puteti ajuta?
Mai multe informații despre: penisul iritat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: