Ceaiul de cretisoara
Interactioneaza ceaiul de cretisoara cu anticonceptionalele? As vrea sa beau acest ceai pentru reglarea ciclului menstrual (si aici ma refer la cantitate, ciclul este reglat, dar cantitatea este foarte, foarte redusa).
Va multumesc anticipat.
Va multumesc anticipat.
2 comentarii
1. Nu, nu exista asemenea interactiuni.
2. Cel mai simplu mod de a readuce fluxul menstrual la normal e sa luati o pauza de anticonceptionale. Continuand sa luati hormoni, peste cel mult un an s-ar putea sa nu mai aveti "ciclu" de loc si, in cazul in care veti dori sa aveti copii, sa constatati ca suferiti de infertilitate.
2. Cel mai simplu mod de a readuce fluxul menstrual la normal e sa luati o pauza de anticonceptionale. Continuand sa luati hormoni, peste cel mult un an s-ar putea sa nu mai aveti "ciclu" de loc si, in cazul in care veti dori sa aveti copii, sa constatati ca suferiti de infertilitate.
Va salut! Am fost diagnosticata cu ovare polichistice cauzate de un exces de estrogen, urmarea fiind amenoree si hemoragii abundente. Dupa ce tratamentul alopat(Diane 35) mai mult m-a ingrasat nerezolvandu-mi problema, mi-am indreptat atentia asupra tratamentului naturist, am devenit vegetariana stiind ca carnea contine hormoni, am facut sport, am baut ceaiuri pentru detoxifierea ficatului, si am mai scazut in greutate, insa nu suficient. In urma acestor masuri, ovulatie am aproape in fiecare luna ce este drept cu intarziere, doar ca mi-a aparut matreata si am inceput sa sufar si de hirsutism, avand din ce in ce mai mult par negru pe abdomen in zona ovarului drept la care am dureri, afectiuni pe care NU le aveam inainte de a imi schimba modul de viata. Este posibil sa am probleme si cu rinichii/glandele suprarenale mai nou? Nu inteleg de ce nu reusesc sa ma vindec total, nu inteleg unde gresesc daca ciclul imi vine mult mai des ca inainte, este mai putin abundent si de durata mai mica. Mai adaug la lista afectiunilor si o rana pe col(cauzata cel mai probabil de nivelul prea ridicat de estrogen intrucat mediul a fost steril la analizele recomandate de medic si PAP-ul este II) si anexita. Imi pot vindeca afectiunile cu ajutorul ceaiului de cretisoara si ceaiului de coada soricelului? Am inteles ca ar avea efect estrogenic si am o dilema pentru ca am acea dominanta de estrogen. Va multumesc pentru ca mi-ati citit comentariul si astept cu sufletul la gura sfatul si parerea dvs. avizata., pentru a stiu ce am de facut p viitor. Numai bine!
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Anticonceptionale
- 1Sângerări la schimbarea anticoncepționalelor
- 1Clobetazol unguent
- 2Anticonceptionale pt amanarea menstruatiei
- 1Alcool si anticoncepționale
- 1Sunt pe Diane 35 dar ciclul nu vine
- 1Pastila de a doua zi ellaone
- 1Mercilon menstruație?
- 2Întrerupere anticoncepționale
- 0Nu se mai găsesc contraceptive orale Rigevidon