cearcane
tratament bun pt cearcane?mi se vede rau la ochiul stang
2 comentarii
0
09-06-2010, ora 22:17
Terapeut Naturopat Holistic Adam Elisei
Medicina naturista, complementara, alternativa
Sărut mâna!
Sugestie: Faceţi-vă o infuzie de albăstrele (puneţi 3 linguriţe de ceai în 100 ml de apă clocotită şi lăsaţi preparatul acoperit timp de 15 minute). După preparare, infuzia trebuie transformată în cubuleţe de gheaţă (cumpăraţi-vă din comerţ forme de făcut cubuleţe de gheaţă sau pungi specifice).
Infuzia de albăstrele, folosită sub formă de cuburi de gheaţă, este foarte eficientă în procesul de estompare al cearcănelor care nu au cauză metabolică (este utilă doar pentru ceacănele produse de oboseală şi, bineînţeles, insomnie). Uzaţi cuburile sub formă de comprese, pe care trebuie să le menţineţi, în aria afectată de cearcăne, timp de minim 10 minute, maxim 15 minute (înveliţi un cub în tifon şi aplicaţi-l).
Consultaţi şi medicul!
Toate cele bune!
Dumnezeu să vă binecuvânteze :-)
În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister Nick ;)
Sugestie: Faceţi-vă o infuzie de albăstrele (puneţi 3 linguriţe de ceai în 100 ml de apă clocotită şi lăsaţi preparatul acoperit timp de 15 minute). După preparare, infuzia trebuie transformată în cubuleţe de gheaţă (cumpăraţi-vă din comerţ forme de făcut cubuleţe de gheaţă sau pungi specifice).
Infuzia de albăstrele, folosită sub formă de cuburi de gheaţă, este foarte eficientă în procesul de estompare al cearcănelor care nu au cauză metabolică (este utilă doar pentru ceacănele produse de oboseală şi, bineînţeles, insomnie). Uzaţi cuburile sub formă de comprese, pe care trebuie să le menţineţi, în aria afectată de cearcăne, timp de minim 10 minute, maxim 15 minute (înveliţi un cub în tifon şi aplicaţi-l).
Consultaţi şi medicul!
Toate cele bune!
Dumnezeu să vă binecuvânteze :-)
În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister Nick ;)
Eu stiam de infuzie cu ceai negru pentru cearcane si cu ceai verde pentru ochi obositi, rosii.Sau invers.Nu mai stiu exact care cum.Mie mi-a facut efectul dorit, dar n-am mai facut de ceva timp, scuze.
Alte subiecte recente din această secțiune: