Cerazette

15-09-2017
Me34
Nu este medic/terapeut
Me34
Buna ziua!Este prima luna cand folosesc cerazatte la recomandarea medicului..blisterul este de 28de cp dar medicul mi.a recomandat sa fac pauza aceea de 7zile!Am facut pauza aceea, am menstruatie, foarte putina..dar am citit despre faptul ca ele treb administr continuu si tot odata am aflat cum ca ciclul menstrual o sa dispara tot acest timp!Este un lucru normal?
6 comentarii
0
15-09-2017, ora 15:36
Dr. Moise Oana
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Moise Oana
Depinde pentru ce le-ati luat (pentru contraceptie se iau zilnic la aceeasi ora fara pauze si menstrele pot sa fie absente)!
0
15-09-2017, ora 15:54
Me34
Nu este medic/terapeut
Me34
Aveam dureri groaznice la menstruatie si foarte abundente de altfel...este in regula sa continui asa?adica sa fac pauzele acelea de 7zile?banuiesc ca nu exista contraceptie in perioada asta, nu?
0
16-09-2017, ora 10:08
Dr. Moise Oana
Dr. Moise Oana
Puteti sa le luati dar intr-adevar fara efect contraceptiv.
0
16-09-2017, ora 14:31
Me34
Nu este medic/terapeut
Me34
Mtumesc frumos!va deranj cu inca o intrebare:As vrea sa incep cu microgynon de luna asta!e vre.o problema daca nu incep in timpul menstruatiei? Nu as vrea sa astept pana luna viitoare ca sa pot incepe din prima zi a ciclului menstr! Multumesc pt informatie!
0
18-09-2017, ora 14:13
Dr. Moise Oana
Dr. Moise Oana
Le puteti incepe in orice zi in loc de Cerazette dar pe prima folie nu mizati si la contraceptie eficienta.
0
18-09-2017, ora 15:41
Me34
Nu este medic/terapeut
Me34
Multumesc mult!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul