Cerazette
Buna ziua,
Exista posibilitatea ca elementele din compozitia pilulelor Cerazette sa influenteze testul de sarcina (adica acesta sa nu indice corect negativ/pozitiv)? Mentionez ca sunt la al treilea blister, luandu-le cu efect contraceptiv si fara nicio zi de pauza (o singura variatie - trebuia sa iau la 21:30 si am luat la 22:15, desi pe prospect indica variatii acceptate pana in maxim 12 ore). Insa, in prima luna au aparut cateva spot-uri, pentru 2-3 zile, iar menstruatia a fost anormala (doar picaturi ocazionale, colorate maron inchis), dar am considerat ca fiind un efect al adaptarii organismului. Problema este ca in luna a doua, nu am mai avut niciun spot si nici menstra.
Pe tot parcursul administrarii pilulelor am avut dureri abdominale mute, in dreptul ovarelor, in ambele parti, iar de cateva zile dureri in zona inferioara centrala si sunt balonata continuu. Ar trebui sa intrerup administrarea lor sau sunt efecte normale si pot continua?
Multumesc!
Exista posibilitatea ca elementele din compozitia pilulelor Cerazette sa influenteze testul de sarcina (adica acesta sa nu indice corect negativ/pozitiv)? Mentionez ca sunt la al treilea blister, luandu-le cu efect contraceptiv si fara nicio zi de pauza (o singura variatie - trebuia sa iau la 21:30 si am luat la 22:15, desi pe prospect indica variatii acceptate pana in maxim 12 ore). Insa, in prima luna au aparut cateva spot-uri, pentru 2-3 zile, iar menstruatia a fost anormala (doar picaturi ocazionale, colorate maron inchis), dar am considerat ca fiind un efect al adaptarii organismului. Problema este ca in luna a doua, nu am mai avut niciun spot si nici menstra.
Pe tot parcursul administrarii pilulelor am avut dureri abdominale mute, in dreptul ovarelor, in ambele parti, iar de cateva zile dureri in zona inferioara centrala si sunt balonata continuu. Ar trebui sa intrerup administrarea lor sau sunt efecte normale si pot continua?
Multumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3ce analize sa fac in cazul in care s-a rupt prezervativul?
- 8test de sarcina - recomandare
- 6sunt disperata..am nevoie de o parere
- 2Cat de sigure sunt testele de sarcina?
- 13sunt sau nu insarcinata?
- 6am luat un test si a iesit negativ, iar ciclul continua sa intarzie
- 3ajutati-ma... testul a iesit pozitiv!
- 6legat de testele de sarcina
- 7e posibil sa fiu insarcinata?
- 10racita... testul de sarcina poate sa iasa negativ?
- 8test de sarcina negativ, menstruatie redusa
- 10cand se poate face testul de sarcina? astept un raspuns va rog mult
- 0testul de sarcina
- 1Testul de sarcina - la cate zile de la contactul sexual se face?
- 0Primul test pozitiv al doilea negativ!! Ajutor!!!
- 1O linie de sarcina
- 0Testele de sarcina
- 1Ajutați-mă! test sarcina o linie visinie si inca una slab colorată
- 3Teste pozitive inainte de menstruatie
Mai multe informații despre: testul de sarcina teste de sarcina
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: