Cerazette
Buna ziua,
Exista posibilitatea ca elementele din compozitia pilulelor Cerazette sa influenteze testul de sarcina (adica acesta sa nu indice corect negativ/pozitiv)? Mentionez ca sunt la al treilea blister, luandu-le cu efect contraceptiv si fara nicio zi de pauza (o singura variatie - trebuia sa iau la 21:30 si am luat la 22:15, desi pe prospect indica variatii acceptate pana in maxim 12 ore). Insa, in prima luna au aparut cateva spot-uri, pentru 2-3 zile, iar menstruatia a fost anormala (doar picaturi ocazionale, colorate maron inchis), dar am considerat ca fiind un efect al adaptarii organismului. Problema este ca in luna a doua, nu am mai avut niciun spot si nici menstra.
Pe tot parcursul administrarii pilulelor am avut dureri abdominale mute, in dreptul ovarelor, in ambele parti, iar de cateva zile dureri in zona inferioara centrala si sunt balonata continuu. Ar trebui sa intrerup administrarea lor sau sunt efecte normale si pot continua?
Multumesc!
Exista posibilitatea ca elementele din compozitia pilulelor Cerazette sa influenteze testul de sarcina (adica acesta sa nu indice corect negativ/pozitiv)? Mentionez ca sunt la al treilea blister, luandu-le cu efect contraceptiv si fara nicio zi de pauza (o singura variatie - trebuia sa iau la 21:30 si am luat la 22:15, desi pe prospect indica variatii acceptate pana in maxim 12 ore). Insa, in prima luna au aparut cateva spot-uri, pentru 2-3 zile, iar menstruatia a fost anormala (doar picaturi ocazionale, colorate maron inchis), dar am considerat ca fiind un efect al adaptarii organismului. Problema este ca in luna a doua, nu am mai avut niciun spot si nici menstra.
Pe tot parcursul administrarii pilulelor am avut dureri abdominale mute, in dreptul ovarelor, in ambele parti, iar de cateva zile dureri in zona inferioara centrala si sunt balonata continuu. Ar trebui sa intrerup administrarea lor sau sunt efecte normale si pot continua?
Multumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9cand -se vede- sarcina?
- 2Cat de sigure sunt testele de sarcina?
- 2test de sarcina
- 8O fi sarcina sau nu?
- 7Anticonceptionalele influenteaza testul de sarcina?
- 5sex neprotejat, mentruatie intarziata, test de sarcina negativ...
- 5test de sarcina - o liniuta, oare sint insarcinata?
- 4posibila sarcina?
- 4test de sarcina!!va rog
- 8test de sarcina negativ, menstruatie redusa
- 5Mi a intarziat ciclu 4 luni, am facut 5 teste de sarcina si toate au iesit negative
- 7test de sarcina
- 3test de sarcina
- 11ma ajutati si pe mine cu un raspuns va rog frumos:(:X
- 3test de sarcina
- 0testul de sarcina
- 2Test de sarcina pozitiv sau.. nu
- 2Ajutor - 6 teste pozitive, după câteva zile mia venit ciclu normal
- 0Sarcina fara simptome
- 1Testul de sarcina ultrasensibil
Mai multe informații despre: testul de sarcina teste de sarcina
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: