Cerazette
Buna ziua,
Exista posibilitatea ca elementele din compozitia pilulelor Cerazette sa influenteze testul de sarcina (adica acesta sa nu indice corect negativ/pozitiv)? Mentionez ca sunt la al treilea blister, luandu-le cu efect contraceptiv si fara nicio zi de pauza (o singura variatie - trebuia sa iau la 21:30 si am luat la 22:15, desi pe prospect indica variatii acceptate pana in maxim 12 ore). Insa, in prima luna au aparut cateva spot-uri, pentru 2-3 zile, iar menstruatia a fost anormala (doar picaturi ocazionale, colorate maron inchis), dar am considerat ca fiind un efect al adaptarii organismului. Problema este ca in luna a doua, nu am mai avut niciun spot si nici menstra.
Pe tot parcursul administrarii pilulelor am avut dureri abdominale mute, in dreptul ovarelor, in ambele parti, iar de cateva zile dureri in zona inferioara centrala si sunt balonata continuu. Ar trebui sa intrerup administrarea lor sau sunt efecte normale si pot continua?
Multumesc!
Exista posibilitatea ca elementele din compozitia pilulelor Cerazette sa influenteze testul de sarcina (adica acesta sa nu indice corect negativ/pozitiv)? Mentionez ca sunt la al treilea blister, luandu-le cu efect contraceptiv si fara nicio zi de pauza (o singura variatie - trebuia sa iau la 21:30 si am luat la 22:15, desi pe prospect indica variatii acceptate pana in maxim 12 ore). Insa, in prima luna au aparut cateva spot-uri, pentru 2-3 zile, iar menstruatia a fost anormala (doar picaturi ocazionale, colorate maron inchis), dar am considerat ca fiind un efect al adaptarii organismului. Problema este ca in luna a doua, nu am mai avut niciun spot si nici menstra.
Pe tot parcursul administrarii pilulelor am avut dureri abdominale mute, in dreptul ovarelor, in ambele parti, iar de cateva zile dureri in zona inferioara centrala si sunt balonata continuu. Ar trebui sa intrerup administrarea lor sau sunt efecte normale si pot continua?
Multumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3care este probabilitatea ca un test de sarcina sa aiba un rezultat gresit?
- 3e gravida?
- 2Este oare posibil ca testul sa nu arate o sarcina fiind prea avansata?
- 6menstruatie dupa testul de sarcina (test pozitiv)
- 25Test de sarcina pozitiv - poate l-a facut prea devreme sau nu l-a facut bine
- 5vizibilitatea sarcinii
- 6Sunt insarcinata? Testul de sarcina imi arata ca nu...
- 32 teste de sarcina, ambele au fost negative se poate totusi sa fie vb de sarcina?
- 7insarcinata sau nu?
- 7test de sarcina
- 6Pot pastra sarcina?
- 6dureri de spate si dureri abdominate...as vrea sa stiu dupa cat timp sa fac un test de sarcina
- 0Menstruaţie întârziată si teste negative.
- 0Sunt nelamurita! Sper sa ma puteti ajuta- teste sarcina
- 0Sarcină sau nu?!
- 0Testele de sarcina
- 0Sa fie vorba de vreo sarcina?
- 0Cand este indicat sa efectuez un test de sarcina
- 4Conceptie - La cat timp poate iesi testul pozitiv?
- 0Testul de sarcina îți arată că ai cancer la testicule dacă iese pozitiv?
Mai multe informații despre: testul de sarcina teste de sarcina
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: