Cerazette si Zinnat
De doua saptamani iau cerazette. Azi am luat doua pastile de zinnat( nu mai iau de maine, deci au fost doar doua pastilute a 500 mg fiecare) Acest antibiotic scade efectul AC? Daca da cat timp de azi trebuie sa folosesc o metoda in plus de protectie?
2 comentarii
Buna ziua! antibioterapia afecteaza efectul anticonceptionalelor pentru ca ambele se metabolozeaza hepatic. exista un risc de scadere al efectului de contraceptie de aceea in aceasta luna ar fi bine sa va protejati suplimentar. Ideal ar fi toata luna daca vreti sa fiti sigura daca nu macar din ziua 10-17 a ciclului ovulator-prima zi e cea de menstra, in preajma ovulatiei in caz ca ea apare.
zi buna!
zi buna!
Buna ziua,
antibioticul scade efectul contraceptivului, in acest caz va recomandam sa va protejati un minim de 7-8 zile dupa terminarea administrarii antibioticului
O zi buna,
Echipa Medicala Marie Stopes
antibioticul scade efectul contraceptivului, in acest caz va recomandam sa va protejati un minim de 7-8 zile dupa terminarea administrarii antibioticului
O zi buna,
Echipa Medicala Marie Stopes
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4eu iau novinette de 1 an jumatate si acum am racit
- 4logest+amoxicilina
- 35ingrijorare: novynette si ampicilina
- 2antibioticul si anticonceptionalul
- 2Antibioticul si pilula contraceptiva
- 3logest si antibiotice
- 2Anticonceptionale si antibiotice
- 4anticonceptionale dupa antibiotic
- 19Yasmin si Cefalexina
- 0Antibiotice timp de 2 sapt si AC
- 2Anticonceptionale si antibiotice
- 1Anticonceptionalele si antibioticele
- 2Antibiotic cu escapelle
- 3antibiotic inainte de conceptie
- 0Contraceptie cu laurina si metronidazol
- 0Anticonceptional+antibiotic
- 1Logest + tratamentul cu antibiotic
- 0Dupa cat timp de la ultima zi de antibiotic pot avea contact sexual neprotejat?
- 0Belara si Ospen
- 0Polygynax și anticoncepționale
Mai multe informații despre: anticonceptionalele si antibioticele