ceva ciudat la varsta asta
buna ziua!am 18 ani si sunt ingrozit...nu styu ce sa fac...nu m-i se efectueaza decalotarea penisului.nu styu ce sa fac..astept un sfat..multumesc!
4 comentarii
Trebuie sa ti se faca o circumcizie, adica sa se taie pielea preputului.
Operatia este relativ usoara si se poate face si cu anestezie locala. Mergi la un chirurg sau un urolog si vei rezolva problema!
Operatia este relativ usoara si se poate face si cu anestezie locala. Mergi la un chirurg sau un urolog si vei rezolva problema!
Am si eu o problema..chiar mi se pare grava, , ,
Pana akm ceva zile puteam decalota penisul in intregime in stare erecta fara durere..iar akm nu-l mai pot decalota complet in stare erecta...si in stare normala trb sal decalotez usor pt k astfel ma doare...
PUteti sa ma ajutati si pe mine
Pana akm ceva zile puteam decalota penisul in intregime in stare erecta fara durere..iar akm nu-l mai pot decalota complet in stare erecta...si in stare normala trb sal decalotez usor pt k astfel ma doare...
Am si eu o problema..chiar mi se pare grava, , ,
Posibil sa aveti o balanita, adica o infectie la nivelul glandului.
Mergeti la un dermatolog sa va examineze.
Mergeti la un dermatolog sa va examineze.
Alte subiecte recente din această secțiune: