chimioterapie si radioterapie

04-11-2009
riciu
Nu este medic/terapeut
riciu
va rog mult sa ma ajute cineva : tata a inceput citostatice si radioterapie de 2 zile si as vrea sa stiu cum am putea ajuta organismul lui sa suporte cu bine tratamentul ? daca stie cineva vreo metoda pt a evita efectele secundare si pt a-i mentine pofta de viata?
2 comentarii
0
16-11-2009, ora 23:11
NicoNico
Nu este medic/terapeut
NicoNico
riciu, sper ca ai gasit un raspuns pana acum la intrebarea ta, daca nu...sfatul meu ar fi sa cauti produse care ii cresc imunitatea la plafar, cum ar fi aloe vera, ginseng..te vor sfatui cei de acolo...si mai ales vorbeste cu doctorul, sa-ti recomande medicatia adecvata...mai multe nu stiu...poate si crema pentru arsurile de piele care este posibil sa le faca de la radioterapie... multa sanatate!!!
0
17-11-2009, ora 09:20
riciu
Nu este medic/terapeut
riciu
din pacate nu am inca o solutie exacta la pb mea !! eu am auzit ceva de ganoderma sau anticancerlin dar nu le gasesc pe nicaieri !! stie cineva despre aceste produse ? despre aloe vera si ginseng nu stiu f multe dar ma intereseaza sa aflu mai multe si despre aceste produse. mutumesc mult pt raspuns !
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Proctoline
HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici