Chist amigdale ?!

De 2 ani am dureri permanente doar pe partea dreapta a gatului, Durerile se inrautatesc cand inghit si de cateva luni sunt si ragusita. Acum 3 luni am inceput sa am probleme si cu auzul pe partea dreapta. Am facut un RMN cap care nu a evidentiat nimic si o echo pt fata. In fara de ganglioni inflamati nu s-a vazu nimic. acum 5 zile am scos 2 din acesti ganglioni pt a fi analizati.
Am fost diagnosticata cu artrita temporo mandibulara, dar nu se cunoaste ce o cauzeaza. Medicii banuiesc ca amigdalele.
Am amigdalele atrofice criptice(doar 2 cripte adanci pe dreapta) cu stafilococ auriu. Am fost operata in trecut cu laserul, insa situatia nu s a ameliorat.
Acum, de ceva timp am observat pe dreapta ceva crescut dureros la atingere( acolo unde ating cu betisorul). Pare a fi un chist dar nu sunt sigura. De asemenea in spatiul dintre baza limbii si amigdala( imediat sub betisor) am ca o "carne" crescuta care in partea stanga nu exista. Atasez un link cu un scurt video pt a se intelege despre ce vb.
Am fost la mai multi medici ORL insa nimeni nu imi da un raspuns concret. Nu vor sa imi scoata amigdalele din cauza riscului de a imi atinge carotida.
Am dureri roznice permanente in zona temporo mandibulara, a fetei si a gatului. La neurologie mi-au pus diagnostic " imunopatie cervico brahiala cauzata cel mai probabil de o infectie din sfera ORL/BMF"
Ce poate fi acea umflatura? Vedeti ceva ce m-ar putea indruma pt ce este de facut mai departe? Multumesc
http://www.megafileupload.com/7m2j/20160816_195844.mp4

radiografii la radacina dintilor cu probleme ai facut?
artrza temporomandibulara are o singura cauza ... nu se asaza corect dintii la mucatura
sau din cauza extractiilor sau din cauza unor plombe puse incorect..mai inalte putin, care modifica miscarea normala a maxilarului.
Cat despre amigdale. se mai poate face o reducere in volum sau criptolisis cu Radiofrecventa

Am fost totusi si la un dentist ce avea T-scan si mi a facut ceva modificari pt a fi mai echilibrata muscatura.
Durerile in gat tot sunt DOAR PE PARTEA DREAPTA.
Imi lipseste intradevar molarul superior dreapta. Aveam o lucrare prost facuta, s-a facut extractie acum 1 an jumatate si s-a pus o punte in loc. Alte probleme la dantura nu mai am.
Ma ingrijoteaza tare carnita aceea din spatiul glosso tonsilar si umflatura de langa amigdala care este f dureroasa la atingere. Zilnic curat criptele. Iese ca un fel de infectie galbena cu un miros oribil. fac gargara, iau tot felul de pastilute si sprayuri de gat si de 2 ani tot asa sunt. Deja stand de atat timp cu inflamatia asta in gat si vazand ce a crescut acolo incep sa ma gandesc la lucruri mai urate...Criptele sunt f adanci avand in vedere cata mizerie pot scoate dintr-o singura gaura.
Ma invart intr un cerc nebun intre neurologie-reumato-bmf-orl si nimeni nu ii da de cap problemei.

Am atins formatiunea aia crescuta, nu doare. In schimb doare toata zona imprejur, o durere permanenta care duce pana in ureche ocazional. Toata partea dreapta de la fata (ATM) pana la clavicula e plina de noduli usor mariti dar durerosi. Raguseala e deja permanenta. Nu inteleg cum de sunt ragusita doar pe o parte!!!
Ce sa fac? Reusiti sa vedeti ceva in videoul pe care l-am facut? Stie cineva unde sa ma indrume? Am doar 27 de ani!!!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
- 7Durere gat!
- 2Dureri in gat
- 1durere repetata in gat fara febra
- 2In fiecare dimineata ma doare in gat, nu conteaza ca e vara sau iarna
- 1Viroza ?
- 1Durere de gât
- 2Durere de gat persistenta
- 0Durere foarte mare in gat
- 0Punct cu puroi in gat!!
- 4Durere persistenta in gat
- 1Dureri de gat
- 1Mă doare gâtul daca nu înghit o perioadă mai lungă de timp
- 0Senzatie de jena in gat
- 7Buna ziua - durere in partea dreapta a gatului într-un singur punct
- 0Dureri de gât
- 9Dureri/usturimi frecvente în gat
- 3Durere in gat mai jos
- 2Disconfort in gat si raguseala usoara
- 15Dureri în git pe partea stinga
- 5Ma doare in gat.
Mai multe informații despre: Durerile in gat durerea in gat artrita temporomandibulara cripte pe amigdale