Chist Arahnoidian.

07-06-2011
Bib.
Nu este medic/terapeut
Bib.
Buna tuturor.
Ma numesc Bianca si am 15 ani. In urma unei examinari RMN am fost diagnosticata cu un chist arahnoidian temporo-polar drept, de 1, 1/1, 6 cm. As dori sa cunosc si eu cat mai multe opinii legate de aceasta afectiune. Mai ales de la persoanele care au sau au avut o astfel de problema. In ce consta mai exact, este grav, ce probleme imi poate cauza? Si, acest tip ce chist necesita operatie?As vrea sa mai mentionez ca am dureri foarte accentuate de cap, pierderi de echilibru, ameteli, greata si stari de voma, fara a varsa, insa.De vreo 2 luni incoace am si anumite stari depresive, de irascibilitate sau izolare. Se datoreaza chistului?
De asemenea, maine urmeaza sa consult un neurochirurg, insa as dori si parerea unor persoane care au trecut prin asa ceva si imi pot descrie situatia, ca sa zic asa.
Multumesc anticipat si multa sanatate tuturor!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul