Chist ovarian si fibrom
Buna ziua ! Vreau sa primesc niște informații cât de curând..legate de aceasta problema. Merg pe 22 de ani. De aproape un an am dureri abdominale in partea dreapta numai la ovulatie. Am facut ecografie mi s a zis ca am un chist ovarian. Am mai facut o alta ecografie pentru ca nu mi s a spus nicio indicație. A doua oară mi s a spus ca am si un fibrom pe uter si chist. Bineînțeles nici a doua oară nu mi a dat vreun tratament. Vreau sa mențin ca sunt virgina si menstruația este extrem de regulata, nu am avut probleme niciodată in acest sens. Timp de o săptămâna iau anticoncepționale deoarece am apelat la alt medic ginecolog pentru ca primii 2 medici nu mi-au prescris niciun tratament. In primele 3 zile am avut amețeli grețuri, dureri abdominale. Durerile abdominale le am zilnic. Sunt panicata in ceea ce privește durerile permanente pentru ca sunt aceleași pe care le aveam și înainte sa iau pastilele si la simptomele pastilelor..de exemplu ca poate mari fibromul sau creșterea in greutate. Este si asta o cauza la apariția durerilor, ca nu mi am început viața sexuală si dacă o încep are vreun efect asupra acestor probleme ? Mulțumesc anticipat !!
1 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 14fibrom uterin - tratament?
- 49Chist ovarian pe ovarul stang
- 5am fibrom uterin urias
- 5nu trebuia sa iau anticonceptionale?
- 127tratament naturist care a functionat
- 3contraceptive Logest... cat timp e protejata?
- 5chist ovar stang..URGENT
- 3Adenocarcinom bine diferentiat
- 5fibrom uterin si sarcina - exista sanse?
- 0fibrom uterin
- 1fibrom uterin
- 2pot sa raman insarcinata daca am chisturi pe ovare?
- 5test sarcina fals pozitiv, chist ovarian?
- 8Adenocarcinom ovarian mucinos
- 0chist ovarian mucinos
- 0Ecografie intravaginala si analize de fertilitate; Chist ovarian si lichid liber in sacul Douglas
- 1Fibrom uterin
- 3Durere permanenta chist ovarian hemoragic
Mai multe informații despre: Fibromul uterin Chistul ovarian
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: