chist ovarian spart-rupt

08-11-2007
aarrii001
Nu este medic/terapeut
aarrii001
Buna ziua,

Mi s-a depistat acum o saptamana (asta dupa ce acum o luna mi s-a spus relativ cam acelasi lucru si am facut un tratament de o luna cu anticonceptionale si antiinflamatoare dar am intrerupt datorita faptului ca mi-au facut rau anticonceptionalele (Marvelon)) un chist la ovarul stang de dimensiune 37.9/42.1mm. Mi s-a dat tratament cu Vidan (pentru inflamatie) si Diane35 ( cu care trebuie sa incep in momentul in care vine menstruatia). De ieri incepand siimt o durere mai ciudata de ovare si o usturime in interior mai ales in timpul si dupa ce urinez iar astazi cand am intrebat ginecologul care ar putea sa fie problema, mi-a spus ca e posibil sa se fi spart chistul si din cauza aceasta sa ma usture (exista si o scurgere lichida de culoare rosie). Mi-a dat in continuare Vidan si spalaturi cu Tantum Rosa si m-a chemat la un Eco luni.. Dupa o prima spalatura cu Tantum Rosa am observat sange si tesut (probabil).

Nu este oare prea tarziu sa ma duc deabia luni la eco daca intr-adevar s-a spart acel chist? Ruptura/spartura aceea nu provoaca o hemoragie care e periculos sa fie lasata prea mult timp de capul ei?

Va rog sa ma ajutati cu o parere pentru ca sunt foarte ingrijorata si nu stiu ce sa fac.

Multumesc frumos
2 comentarii
0
08-11-2007, ora 00:00
aarrii001
Nu este medic/terapeut
aarrii001
Scuze, am uitat sa mentionez ca am 25 si ani si nu am avut nici o sarcina.
0
26-12-2008, ora 18:06
spiruet
Nu este medic/terapeut
spiruet
ce ai facut aarrii001?
cum esti acum? cum ai rezolvat? ti-as fi raspuns sa mergi de urgenta la ecografie si probabil t internau, daca vedeam mesajul tau la timp.
sunt curios cum a decurs apoi.. ?

Bogdan
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: