chist tarlov

03-01-2014
mihaela balint
Nu este medic/terapeut
mihaela balint
buna ziua, in urma unui rmn am fost diagnosticata cu 2 chisturi de 1, 6 cm si cu hernie de disc.Am citit ca aceste chisturi sunt foarte rare, exista tratament sau se face operatie?..Astept raspuns, va multumesc
2 comentarii
0
03-01-2014, ora 16:21
Dr. Petre Muresan
Medicina generala, Cluj-Napoca
Dr. Petre Muresan
Urmatorul pas pe care trebuie sa-l faceti este sa consultati un neurochirurg. Acesta va aprecia si va va spune daca in cazul dumneavoastra este necesara interventia chirurgicala sau nu. Daca va va spune ca nu e cazul de operatie, atunci se poate pune problema unui tratament de recuperare medicala. Exista mai multe variante de tratament de recuperare. Tratamentul bazat pe metode naturiste este foarte sanatos, deoarece nu are contraindicatii si nu are efecte secundare. Si in plus, acesta poate fi folosit acolo unde alte metode de tratament nu pot fi folosite din cauza unor boli asociate. Cu stima si respect :
dr Petre Muresan
0
07-01-2014, ora 13:50
mihaela balint
Nu este medic/terapeut
mihaela balint
va multumesc pentru raspuns.am fost la neurochirurg si nu e de operatie...cam ce tratament naturist as putea sa urmez..?
Adaugă un comentariu / răspuns

23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul