Cicatrici post acnne
Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un raspuns. Fata mea a fost distrusa de ultima eruptie a acneei. Am tratat-o, dar am ramas cu gauri urate si un aspect al tenului foarte urat. Exista ceva care sa le poata macar diminua sa nu se mai vada? Exista variante de a scapa de ele?
3 comentarii
Incercati sa studiati cele 3 produse Clearogen. Dar sunt scumpe. 500 lei. S-ar putea sa ii treaca complet acneea cu el.
Buna ziua,
Pentru diminuarea cicatricilor post acnee se pot face: peeling chimic, dermapen, dermaroler, injectare PRP, mezoterapie injectabila.
O zi buna,
Dr Claudia Artenie
medic primar dermatolog
Pentru diminuarea cicatricilor post acnee se pot face: peeling chimic, dermapen, dermaroler, injectare PRP, mezoterapie injectabila.
O zi buna,
Dr Claudia Artenie
medic primar dermatolog
Multumesc doamna dr.! Peelingul chimic se face cu supraveghere medicala sau il pot face acasa cu o crema cu gyco-a?
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4acnee pe cap
- 9semne de la cosuri stoarse pe o perioada lunga
- 6Cicatrici cheloide in urma unor acnee
- 4Tot despre acnee...
- 5hirsutism, ciclu nergulat, acnee, par uscat si foarte cret si posibil mici chisturi pe ovare
- 5acnee vulgara - mi s-a prescris yasmin si unguente locale, dara niciun rezultat
- 3Cosuri pe fata
- 9efectele doxicilinei
- 1Cosurile nu mai trec
- 1probleme cu acneea
- 4acnee chistica
- 6Acnee.. recomandare pentru un ten gras
- 2acnee chistica
- 1herpes genital? acnee, micoza? barbat 25 ani
- 7Am acnee pe fata, in special pe frunte, am fruntea plina si nu stiu ce sa mai fac
- 1Acnee severa in zona barbiei, a maxilarului si a gatului
- 1Cicatrice chiar deasupra buricului
- 0Cicatrice alba
- 1Acnee ce solutie imi recomandati
- 2Tratament acnee chistica aparuta dupa varsta de 18 ani
Mai multe informații despre: cicatricile acneea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: