ciclu dereglat
buna ziua tuturor, ma confrunt si eu cu o problema ginecologica.Acum sapte luni am dat nastere unui baietel prin cezariana totul bine si frumos, dupa 3 luni de la nastere mi-a venit menstruatia fara dureri, fara singerare puternica, menstruatie normala acum totul a lut-o razna luna trecuta mi-a venit luna asta nu, specific ca nu sunt insarcinata nu ma doare nimic oare ce se intimpla ?Daca ma puteti ajuta cu niste sfaturi sau e cazul sa-mi fac niste analize ?problema e ca nustiu unde sa ma duc la ginecolog sau endocrinolog.
3 comentarii
La ginecolog.Si fa-ti si un test de sarcina.
Nici unul din medicii de mai sus nu te poate ajuta. Tratamentele date de acestia iti vor dauna cu siguranta.
Consulta mai degraba un medic homeopat inainte sa devii un cobai asa cum au fost multi inaintea ta, lucru de care te poti convinge chiar pe acest forum.
Consulta mai degraba un medic homeopat inainte sa devii un cobai asa cum au fost multi inaintea ta, lucru de care te poti convinge chiar pe acest forum.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8Am nevoie de un sfat..urgent!!!
- 2daca am menstruatie neregulata e o problema?
- 5intarziere ciclu menstrual.. 2 luni
- 3dureri de stomac...de burta.usturimi...mancarimi...secretii.dureri in timpul actului sexual
- 6Sunt gravida?
- 117de ce nu imi vine menstruatia???
- 716 ani, sex neprotejat, menstruatie neregulata
- 3vreau sa plec la mare... cum sa fac sa-mi aman menstruatia?
- 5menstruatie intarziata, senzatie usoara de greata... sunt insarcinata?
- 8Postinor 2 si marvelon 21
- 4Menstruatie neregulata
- 5Sunt sau nu gravida ?
- 3Menstruatie la 10 zile
- 6Menstruatia nu mi-a venit nici pana acum...
- 7are legatura intarzierea cu protectia ?
- 3tulburari de menstruatie
- 3sangerari neregulate
- 3ciclu neregulat
- 1Menstruatie neregulata
Mai multe informații despre: Ciclul menstrual neregulat
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: