Ciclu maroniu
Buna seara! Va rog sa imi raspundeti la o intrebare.
Ultimul ciclu al prietenei mele a fost pe 11 ianuarie iar acum 13 februarie ciclul a intarziat 2 zile, tot astazi are pe lenjerie pete maronii putine, preciez ca amandoi suntem virgini, am practicat petting pe 25 26 ianuarie si pe 6 februarie. Credeti ca ar putea fi o posibila sarcina? Amandoi avem 17 ani. La petting tot timpul ea a avut lenjeria pe ea, iar imediat ce ejaculam mergeam la toaleta. Ne este foarte frica simte dureri de menstruatie dar simte si dureri ce nu ar fi de la menstruatie. Multumim anticipat.
Ultimul ciclu al prietenei mele a fost pe 11 ianuarie iar acum 13 februarie ciclul a intarziat 2 zile, tot astazi are pe lenjerie pete maronii putine, preciez ca amandoi suntem virgini, am practicat petting pe 25 26 ianuarie si pe 6 februarie. Credeti ca ar putea fi o posibila sarcina? Amandoi avem 17 ani. La petting tot timpul ea a avut lenjeria pe ea, iar imediat ce ejaculam mergeam la toaleta. Ne este foarte frica simte dureri de menstruatie dar simte si dureri ce nu ar fi de la menstruatie. Multumim anticipat.
1 comentarii
Buna ziua,
daca nu a existat penetrare, nu are cum sa fie insarcinata prietena dvs.
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes International
daca nu a existat penetrare, nu are cum sa fie insarcinata prietena dvs.
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes International
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3As putea sa fiu insarcinata? sau care sunt motivele pentru care am doar asa putina menstruatie?
- 4sarcina
- 9Sangerare vaginala cu 10 zile mai devreme
- 6Am nevoie urgenta de un sfat.Va rog... menstruatie doar o singura zi
- 7dereglare hormonala, sau altceva?
- 2menstruatie putina in fiecare zi
- 1Menstruatie maronie si putina
- 0secretie maronie
- 1menstruatie maronie
- 0Sarcina chist sau dereglare?
- 1cheag sange la menstruatie
- 0Menstruatie inchisa la culoare
- 1Menstruatie falsa?
- 2Intrebare - este posibilă o sarcina de 3 săpt, la ecograf sa nu se vadă inca?
- 6Foarte derutata
- 0Menstră - sânge cât un bob de fasole
- 1Lipsa menstruatiei in zilele de pauza
- 2Sarcina? Sa fie sangerare de implantare?
- 1Menstruatia dupa primul act sexual
Mai multe informații despre: menstruatia redusa cantitativ menstruatia maronie