Ciclu maroniu
Buna seara! Va rog sa imi raspundeti la o intrebare.
Ultimul ciclu al prietenei mele a fost pe 11 ianuarie iar acum 13 februarie ciclul a intarziat 2 zile, tot astazi are pe lenjerie pete maronii putine, preciez ca amandoi suntem virgini, am practicat petting pe 25 26 ianuarie si pe 6 februarie. Credeti ca ar putea fi o posibila sarcina? Amandoi avem 17 ani. La petting tot timpul ea a avut lenjeria pe ea, iar imediat ce ejaculam mergeam la toaleta. Ne este foarte frica simte dureri de menstruatie dar simte si dureri ce nu ar fi de la menstruatie. Multumim anticipat.
Ultimul ciclu al prietenei mele a fost pe 11 ianuarie iar acum 13 februarie ciclul a intarziat 2 zile, tot astazi are pe lenjerie pete maronii putine, preciez ca amandoi suntem virgini, am practicat petting pe 25 26 ianuarie si pe 6 februarie. Credeti ca ar putea fi o posibila sarcina? Amandoi avem 17 ani. La petting tot timpul ea a avut lenjeria pe ea, iar imediat ce ejaculam mergeam la toaleta. Ne este foarte frica simte dureri de menstruatie dar simte si dureri ce nu ar fi de la menstruatie. Multumim anticipat.
1 comentarii
Buna ziua,
daca nu a existat penetrare, nu are cum sa fie insarcinata prietena dvs.
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes International
daca nu a existat penetrare, nu are cum sa fie insarcinata prietena dvs.
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes International
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3ce sa fac, ca de o luna nu mi se mai opreste ciclul menstrual, nu imi curge mult doar cateva picatur
- 5jeanine si ciclu foarte putin si maro
- 6am renuntat la anticonceptionale.. menstruatie foarte putina. sunt gravida?
- 5Test concludent la 26 de zile de la contact?
- 8Intepaturi in ovare
- 1Ciclu menstrual redus, sex rar
- 6Menstruatie in cantitate mai mica
- 7Sangerari de lunga durata
- 3Ajutor menstruatie
- 1Am o nedumerire legata de menstruatie
- 1menstruaţie redusa ca perioada şi flux
- 2Ciclu menstrual diminuat
- 0Menstruatie redusa cantitativ si disconfort in zona organelor genitale
- 0Menstruație
- 1cheag sange la menstruatie
- 0Ciclu putin
- 0O fac protejat si totusi imi fac griji. Menstruatie in cantitate foarte mica.
- 0Menstruație cu flux redus
- 2Menstruație sau sângerare de implantare
- 3Posibillitate de sarcina ?
Mai multe informații despre: menstruatia redusa cantitativ menstruatia maronie