Ciclu menstrual intarziat. Poate fi vorba de o sarcina sau care ar putea fi cauza ?
Buna ziua!
Am 22 de ani iar pe data de 22 aprilie am avut ultimul ciclu menstrual. Ar fi trebuit să vină următorul pe data de 19 mai 2019 însă nu a venit nici pana astazi 27 mai. Care ar putea fi cauza? Tin sa mentionez ca am avut contact sexual protejat pana pe data de 18 mai însă de atunci nu am mai avut. Pe 22 și 23 mai am facut 2 teste de sarcina ce au iesit negative. Tin sa mentionez ca nu am avut activitate fizica iesita din comun sau stres dar am luat paracetamol in doza mare din cauza unei mici raceli. De vreo 3 zile am dureri de sani si de abnomen normale venirii ciclului însă nicio schimbare pana acum. Poate fi vorba de o sarcina sau care ar putea fi cauza ?
Am 22 de ani iar pe data de 22 aprilie am avut ultimul ciclu menstrual. Ar fi trebuit să vină următorul pe data de 19 mai 2019 însă nu a venit nici pana astazi 27 mai. Care ar putea fi cauza? Tin sa mentionez ca am avut contact sexual protejat pana pe data de 18 mai însă de atunci nu am mai avut. Pe 22 și 23 mai am facut 2 teste de sarcina ce au iesit negative. Tin sa mentionez ca nu am avut activitate fizica iesita din comun sau stres dar am luat paracetamol in doza mare din cauza unei mici raceli. De vreo 3 zile am dureri de sani si de abnomen normale venirii ciclului însă nicio schimbare pana acum. Poate fi vorba de o sarcina sau care ar putea fi cauza ?
1 comentarii
Buna ziua,
In cazul in care ati avut un contact sexual neprotejat exista posibilitatea de a ramane insarcinata; nu puteti afla decat in urma unui test de sarcina sau a unei ecografii.
O zi buna,
Echipa Medicala Marie Stopes International
In cazul in care ati avut un contact sexual neprotejat exista posibilitatea de a ramane insarcinata; nu puteti afla decat in urma unui test de sarcina sau a unei ecografii.
O zi buna,
Echipa Medicala Marie Stopes International
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Ciclul poate intarzia din cauza dezvirginarii?
- 3lichidul seminal..cat e de -periculos-?
- 4imi intarzie menstruatia...ce sa fac sa imi vina??
- 6Va rog raspundeti nu ignorati ! imi intarzie menstruatia
- 2Întârziere menstruație
- 1Intarziere
- 0Mi-a intarziat ciclu menstrual
- 0Simptome de sarcina sau anexita?
- 0Menstruatie intarziata
- 0De 3 luni de zile iau anticoncepționale Belusha, însă am 10 zile întârziere a ciclului
- 5Va rog ajutati-ma sunt disperata! imi intarzie ciclul de 3 zile
- 2Lipsa menstruatiei, interpretare test sarcina, simptome.
- 0Ajutați-mă, ne dorim foarte mult un copil
- 0Menstruație întârziată, teste negative ! Un sfat, va rog !
- 0Menstruatie intarziata, teste negative
- 2Posibil sarcina
- 1Intarziere menstruatie dupa contact sexual neprotejat cu ejaculare in afara
- 0Menstruația după anticoncepționale Yasmin
- 2Menstruație întârziată
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: