ciclu menstrual anormal?
Am 32 ani. Am nascut de 2 ori si dupa cea de-a doua nastere nu mai am ciclul asa cum il aveam inainte (3-4 zile, scurgere normala).Cu 3-4 zile inainte de sangerarea propiu-zisa am o scurgere maroniu spre negru asemanatoare zatului de cafea.In total menstruatia mea dureaza cam 10 zile.Va rog mult dati-mi un raspuns!
3 comentarii
E posibil sa fie vorba de o infectie uterina sau la nivelul colului uterin. Mergeti la ginecolog pentru efectuarea unui FCB - frotiu cito-bacteriologic, a unei ecografii pelvine si a unui test Papanicolau. Daca toate aceste sunt normale, se pot face tratamente sau analize pentru dezechilibre hormonale.
ciclul meu era intotdeauna ceas.tinea 4 zile, nu aveam manifestari deosebite.zilele trecute ciclul a venit cand trebuia dar a venit la culoare negru si foarte putin. ma doare doar putin spatele si atat.am 37 ani viata sexuala normala sant casatorita.ce o fi? ca nu am avut probleme pana acum.
Poate fi vorba de o salpingita - infectie ovariana - e necesara o ecografie pelvina si un consut ginecologic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4mi-a intarziat 15 zile... sarcina?
- 4Sunt insarcinata sau ce am? (intarziere de 3 saptamani)
- 6Cauza intarzierii menstruatiei
- 1intarziere menstruatie
- 3Am terminat blisterul yasmin si nu imi vine ciclul. Sunt insarcinata ?
- 0Intarziere ciclu menstrual-cauze
- 2intarzierea menstruatiei de 3 luni!!!
- 2Intarzierea menstruatiei
- 0Menstruaţie întârziată si teste negative.Ajutooor va rog!
- 1Intarziere menstruatie, teste negative
- 0Intarziere menstruatie, senzatie de rau, exces de vitamina c
- 3Ciclul menstrual intarziat
- 1Menstruatie intarziata-teste negative
- 1Sarcina sau altceva?
- 0Menstruatie intarziata
- 1Menstruatia întârziată..
- 0Posibila sarcina?
- 1Menstruatie intarziata.
- 0Pot fi insarcinata?
- 1Sunt însărcinată?
Mai multe informații despre: Menstruatie anormala intarzierea menstruatiei