ciclu menstrual dereglat
buna ziua, am si eu o intrebare.am avut ciclu pe 25 feb, normal de 3 zile, iar acum pe 7 mar. mi-a venit iarasi mai abundent ca de obicei si uneori cu mici chegulete.am numai ovarul drept pt ca stangul l-am scos in urma cu 11 ani din cauza unui chist ovarian.la cel drept mi-a fost gasita o anexita cu ceva ani in urma pt care am luat tratament atunci dar mi-a zis dr ca nu se vindeca doar se trateaza pt moment.nu pot sa iau antinflamatoare tari pt ca am avut ulcer duodenal cu nisa pe care l-am tratat la timpul respectiv. acum iau tratament pt o spondiloza cervicala:bilobil, midocalm si voltaren emulgel.am fost la medicul de fam. si a zis ca dereglarea de ciclu are legarura cu aceasta problema.ma sperie ca nu se mai termina este a 5 zi nu am dureri mari de burta cum aveam altadata si nici ovarul nu ma doare doar un pic mijlocul. multumesc pt raspuns si sanatate tuturor
2 comentarii
Trebuie din nou sa faci un control ginecologic pentru a vedea care mai este situatia cu ovarul drept. Acum ia-ti de la farmacie No-spa o folie pentru durere [ sa-ti dea si prospectul ], ceai de cretisoara, si stai cuminte in casa in acest sfarsit de saptamana...nu mai iesi in frig. Daca si luni sangerezi mergi la MF / sau la urgente sa-ti faca un hemostatic intramuscular.
am facut un eco intravaginal si rezultatul;uter fibromatos mi-a dat trat: cerviron 5 zile pe luna din prima zi dupa ciclu, vitaminaE 10 zile pe luna, si inca ceva naturist(nu inteleg scrisul) inca nu le-am cumparat, pe care trebuie sa le iau 10 zile incepand din prima zi de ciclu. tot tratamentul timp de 6 luni
Alte subiecte recente din această secțiune: