ciclu menstrual-nu, sarcina-nu

Am 36 de ani, un baietel de un an si am incercat sa raman insarcinata din nou. Dupa nastere am avut un ciclu nu tocmai regulat. Ultimul ciclu l-am avut pe 12 ianuarie, azi este 21 februarie si nimic. Am facut test de sarcina si a iesit negativ. Niciodata nu mi-a intarziat mai mult de 2-3 zile. Care poate fi cauza?
3 comentarii

multe cauze pot fi, de la stress la dereglări hormonale, fluctuaţii de greutate corporală etc. puteţi să mergeţi la un consult endocrinologic + ecografie pelvină pentru a vedea dacă este o problemă

Multumesc de raspuns, dar ciclul a revenit. In ceea ce priveste cauzele, pot sa spun cu siguranta ca stresul si fluctuatiile de greutate corporala nu se incadreaza. Nu stiu care o fi fost cauza, dar acum m-am linistit. Am in schimb, o alta intrebare: in ce perioada e femeia fertila? Va multumesc!

la ciclul de 28 de zile.. numărat ca prima zi - prima zi de sângerare cea mai fertilă este ziua 14- teoretic plus minus una două zile

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 58sunt insarcinata? imi intarzie menstruatia...
- 7se poate sa fiu insarcinata? va rog astept un raspuns
- 4ciclu regulat.. de 4 zile imi intarzie = sarcina?
- 4se poate sa fiu insarcinata?
- 9A ramas partenera mea insarcinata sau nu?
- 7sper sa imi raspunda si mie cineva intr-un final.
- 3o fii bb, n-o fii?
- 3Oare am amenoree?
- 4Sarcina sau dereglare hormonala???
- 7O idee cam.ciudata: poate fi insarcinata?
- 5Sex anal neprotejat si sarcina
- 3pot ramane insarcinata ?!?
- 1motive de ingrijorare sau nu ? este sau nu gravida ? va rog frumos sa ma ajutati
- 4sex neprotejat dupa trecerea menstruatiei
- 2Prostinor si ovulatia. Sunt sanse sa fi ramas insarcinata?
- 2insarcinata sau nu?
- 3Minune
- 2Sex oral
- 0Sunt însărcinată?
- 3Posibila sarcina ?
Mai multe informații despre: Amenoreea sunt insarcinata?
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: