ciclu menstrual-nu, sarcina-nu
Am 36 de ani, un baietel de un an si am incercat sa raman insarcinata din nou. Dupa nastere am avut un ciclu nu tocmai regulat. Ultimul ciclu l-am avut pe 12 ianuarie, azi este 21 februarie si nimic. Am facut test de sarcina si a iesit negativ. Niciodata nu mi-a intarziat mai mult de 2-3 zile. Care poate fi cauza?
3 comentarii
multe cauze pot fi, de la stress la dereglări hormonale, fluctuaţii de greutate corporală etc. puteţi să mergeţi la un consult endocrinologic + ecografie pelvină pentru a vedea dacă este o problemă
Multumesc de raspuns, dar ciclul a revenit. In ceea ce priveste cauzele, pot sa spun cu siguranta ca stresul si fluctuatiile de greutate corporala nu se incadreaza. Nu stiu care o fi fost cauza, dar acum m-am linistit. Am in schimb, o alta intrebare: in ce perioada e femeia fertila? Va multumesc!
la ciclul de 28 de zile.. numărat ca prima zi - prima zi de sângerare cea mai fertilă este ziua 14- teoretic plus minus una două zile
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3amenoree de 7 luni! help
- 3am o relatie de aproape un an in care am folosit tot timpul metoda coit intrerupt
- 3exista riscul unei sarcini?!
- 3pot fi insarcinata? urgent va rog
- 3Mercilon expirat.. isi mai face efectul?
- 7Menstruatie intarziata o luna
- 4sanii umflati si frica de sarcina
- 8Sex in timpul menstruatiei... sunt insarcinata?
- 3sanse de a fi insarcinata
- 2Amenoree secundara urmata de endometrita cronica...fara tratament in Italia
- 4Poate fi insarcinata in urma unui contact sexual neprotejat in prima zi dupa terminarea ciclului?
- 3Lichidul preejaculator a scapat, este vreo sansa de sarcina?
- 2AC cu intarziere-sarcina?
- 2exista posibilitatea unei sarcini?
- 6posibil sa fiu insarcinata?
- 2sunt insarcinata?
- 0Sunt gravida? ajutati ma
- 2Posibila sarcina?
- 1Contraceptie
- 0Este vreo șansă să rămân însărcinată?
Mai multe informații despre: Amenoreea sunt insarcinata?
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: