ciclu negru si curge foarte putin
pana de curand ciclul meu era ceas, de culoare normala, tinea 4 zile. nu am avut probleme niciodata. astazi a venit cand trebuia dar de culoare negru si curge f. putin. ma doare doar putin spatele. am, 37 ani viata sexuala normala sant casatorita.am fost in schimb f. sensibila zilele astea. din orice imi venea sa plang. sa fie ceva tulburari hormonale.ca asa ma simt bine.banuiesc ca desi papanicolau a iesit c1 trebui totusi sa mai fac ceva analize.
3 comentarii
Desi culoarea neagra a sangelui menstrual nu este o boala in sine, poate fi totusi un prim simptom al unei dereglari.
Asteptati o luna. Daca se repeta si luna viiotare, un consult homeopatic ar fi indicat.
Asteptati o luna. Daca se repeta si luna viiotare, un consult homeopatic ar fi indicat.
d-le dr.aveam de gand sa fac un consult homeopatic. am sa va caut la cabinetul din baba novac.poate incercam si o ecografie abdominala.
iata ca am refacut babes papanicolau. a iesit satisfacator, inflamatie doar este bifat.Nu a este specificata nici o boala.La examenul secretiei mi-a iesit flora tip 3.inclin din ce in ce mai mult ca este vorba despre ceva hormonal,...
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2menstruatie in cantitati reduse
- 6ciclul menstrual... nu mi-a venit o luna
- 6credeam ca sunt insarcinata, dar ciclu mi-a venit putin si un rosu f. deschis
- 3s-ar putea sa fiu insarcinata?
- 1menstruatie foarte putina
- 8ce se intampla daca.?
- 4sarcina
- 9am facut pauza la pastile am avut unele de la care imi era rau
- 13cu cate zile pot sa fac dragoste inainte de menstruatie?
- 6Tratament pentru candidoza - il pot face si in timpul menstruatiei?
- 4Scurgere ciudata
- 10Oprirea mensturatie
- 3escapelle si ciclu redus
- 0Ciclu redus cantitativ
- 0Fluxul menstruatiei diminuat
- 0Ciclu putin
- 1Ciclu - 2 zile
- 1Ciclul intrerupt dupa 2 zile
- 2Mestruatie in cantitate mica
Mai multe informații despre: ciclul menstrual menstruatia redusa cantitativ
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: