ciclu neregulat
Buna! Am 20 de ani si de 7 luni am ciclul neregulat, inainte imi venea menstruatia la 28 de zile, acum ba intarzie, ba vine mai repede. Luna asta trebuia sa imi vina pe data de 10 si inca nu a venit. Nu am avut relatii sexuale neprotejate, deci nu am cum sa fiu insarcinata. Ce as putea lua pentru declansarea menstruatiei?
1 comentarii
Buna ziua,
va recomandam un consult medical pentru depistarea cauzelor dereglarilor si pentru administrarea unei conduit medicale cirespunzatoare situatiei dvs. Virtual este dificil de stability care pot fi cauzele de aceea va indrumam catre un medic care va poate ajuta in functie de varsta, istoric medical, istoric personal etc
Va multumim pentru increderea acordata clinicii Marie Stopes.
va recomandam un consult medical pentru depistarea cauzelor dereglarilor si pentru administrarea unei conduit medicale cirespunzatoare situatiei dvs. Virtual este dificil de stability care pot fi cauzele de aceea va indrumam catre un medic care va poate ajuta in functie de varsta, istoric medical, istoric personal etc
Va multumim pentru increderea acordata clinicii Marie Stopes.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6dereglari menstruale
- 7Picioare umflate, dereglare a ciclului
- 5problema mare pls ajutor.. prietenei ii intarzie ciclu sau a ramas?
- 6dereglare menstruatie. de ce imi intarzie asa de mult?
- 5sa fie totusi sarcina sau vreo dereglare hormonala provocata de anticonceptionale?
- 0dereglari menstruale
- 3Dereglare menstruatie
- 4Ciclu dereglat dupa oprirea anticonceptionalelor
- 4Tri regol- dereglare ciclu dupa sarcina?
- 3Dereglare menstruatie - cauze?
- 1Modificari CM
- 4insarcinata sau dereglare hormonala?
- 0Sarcina sau dereglare a menstruatiei ?
- 0puteti sa'mi spuneti daca sunt insarcinata?
- 1dereglari menstruale
- 0probleme cu ciclul
- 2sarcina sau menopauza?
- 1Doresc sa rămân însărcinată
- 1Ciclu dereglat
- 1Durere de san, menstruatie rara
Mai multe informații despre: dereglarea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: