CICLU NEREGULAT

03-01-2012
ralukuutza
Nu este medic/terapeut
ralukuutza
BUNA ZIUA! AM SI EU O INTREBARE:AM LUAT 3 ANI DE ZILE ANTICONCEPTIONALE FARA PAUZA.ACUM 1 AN AM AVUT UN CHIST OVARIAN CARE MI-A TRECUT, AM FACUT TRATAMENT, (AM INTRERUPT ANTICONCEPTIONALELE SI NU AM MAI LUAT DELOC) SI MI-A TRECUT ACEL CHIST.DE VREO 5 LUNI NU AM MENSTRUATIE REGULATA.O LUNA IMI VINE, O LUNA NU IMI VINE.VA ROG FRUMOS SA IMI SPUNETI DE LA CE AR PUTEA FI.AM MENSTRUATIE NUMAI CU TRATAMENT(DUPHASTON SI SUPOZITOARE CIPROLEN) DAR EU AS DORI SA STIU CARE ESTE CAUZA DE NU AM REGULATA.DOCTORITA LA CARE AM FOST MI-A SPUS CA AM NEREGULAT DIN CAUZA CA AM LUAT PREA MULT TIMP ANTICONCEPTIONALE SI AM LUAT FARA PAUZA.DAR ASTA NU TREBUIA SA SE INTAMPLE DE PRIMA DATA DE CAND AM INTRERUPT ANTICONCEPTIONALELE? VA MULTUMESC FRUMOS, SPER SA MA PUTETI AJUTA
1 comentarii
0
04-01-2012, ora 19:08
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Are dreptate si medicul, , dar si tu. Apeleaza si la alt ginecolog si fa o ecografie pelvina, eventual transvaginala daca e cazul. Daca e normala acesta examinare, nu se gaseste alta cauza a dereglarii menstruale atunci contraceptia prelungita e de vina.
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul