CICLU NEREGULAT
BUNA ZIUA! AM SI EU O INTREBARE:AM LUAT 3 ANI DE ZILE ANTICONCEPTIONALE FARA PAUZA.ACUM 1 AN AM AVUT UN CHIST OVARIAN CARE MI-A TRECUT, AM FACUT TRATAMENT, (AM INTRERUPT ANTICONCEPTIONALELE SI NU AM MAI LUAT DELOC) SI MI-A TRECUT ACEL CHIST.DE VREO 5 LUNI NU AM MENSTRUATIE REGULATA.O LUNA IMI VINE, O LUNA NU IMI VINE.VA ROG FRUMOS SA IMI SPUNETI DE LA CE AR PUTEA FI.AM MENSTRUATIE NUMAI CU TRATAMENT(DUPHASTON SI SUPOZITOARE CIPROLEN) DAR EU AS DORI SA STIU CARE ESTE CAUZA DE NU AM REGULATA.DOCTORITA LA CARE AM FOST MI-A SPUS CA AM NEREGULAT DIN CAUZA CA AM LUAT PREA MULT TIMP ANTICONCEPTIONALE SI AM LUAT FARA PAUZA.DAR ASTA NU TREBUIA SA SE INTAMPLE DE PRIMA DATA DE CAND AM INTRERUPT ANTICONCEPTIONALELE? VA MULTUMESC FRUMOS, SPER SA MA PUTETI AJUTA
1 comentarii
Are dreptate si medicul, , dar si tu. Apeleaza si la alt ginecolog si fa o ecografie pelvina, eventual transvaginala daca e cazul. Daca e normala acesta examinare, nu se gaseste alta cauza a dereglarii menstruale atunci contraceptia prelungita e de vina.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Anticonceptionale
- 1Sângerări la schimbarea anticoncepționalelor
- 1Clobetazol unguent
- 2Anticonceptionale pt amanarea menstruatiei
- 1Alcool si anticoncepționale
- 1Sunt pe Diane 35 dar ciclul nu vine
- 1Pastila de a doua zi ellaone
- 1Mercilon menstruație?
- 2Întrerupere anticoncepționale
- 0Nu se mai găsesc contraceptive orale Rigevidon