ciclu neregulat
BUNA ZIUA D-LE DOCTOR am si eu o intrebare ce anticonceptional sa incep sa iau am 37 ani si am ciclu neregulat, CATEODATA NU IMI VINE 50 DE ZILE, IAR CAND IMI VINE IMI VINE TARE DE TOT insotit de dureri de cap anxietate in perioada de dinaintea ciclului.As vrea sa iau si eu un anticonceptional ceva usor cu mai putine reactii adverse mentionez.ca am un copil de 9 ani. AM luat Diane 35 -2 luni de zile si nu prea mi-a fost asa bne.Marvelon, Logest am mai luat la recomandarea medicului dar aveam dureri de spate as vrea ceva ff usor sa echilibrez balanta asta hormonala.Pana la 30 de ani am avut ciclu lunar dupa 30 de ani..
1 comentarii
Buna ziua,
in aceasta situatie se recomanda consult la un medic de specialitate planificare familiala si contraceptie. Cel mai indicat este sa efectuati anumite teste de sange recomandate de medic si numai in urma rezultatului sa va recomande ce metoda contraceptiva vi se potriveste.
O zi excelenta!
in aceasta situatie se recomanda consult la un medic de specialitate planificare familiala si contraceptie. Cel mai indicat este sa efectuati anumite teste de sange recomandate de medic si numai in urma rezultatului sa va recomande ce metoda contraceptiva vi se potriveste.
O zi excelenta!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9un raspuns, va rog: menstruatie neregulata, sarcina?
- 6Sunt gravida?
- 4pot fi insarcinata chiar daca am menstruatie in mod regulat?
- 6mi a intarziat menstruatia o luna
- 4am aproape 18 ani si ciclul neregulat
- 1menstruatie neregulata
- 10menstruatie intarziata
- 30insarcinata? astept un raspuns va rog!
- 6e a 34 zi si nu a venit menstruatia.la cat timp se face testul de sarcina?
- 4Sangerari vaginale neregulate
- 6Bolnava sau nu?
- 5hcg marit teste de sarcina negative
- 5menstruatie neregulata
- 6Menstruatia nu mi-a venit nici pana acum...
- 0Sangerari neregulate
- 6am din nou fibrom?
- 14de ce intarzie asa mult menstruatia?
- 1Menstruatie regulata sau neregulata
- 0Menstruatie neregulata
- 0Ciclu neregulat
Mai multe informații despre: Ciclul menstrual neregulat
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: