ciclu neregulat
buna ziua
am 49 de ani.pana acum o luna am avut ciclul menstrual regulat, la 28 de zile.de acum o luna am avut la 20 de zile, iar luna aceasta la 18 zile.sii fie din cauza supararii si stresului sau se apropie menopauza?
multumesc frumos
am 49 de ani.pana acum o luna am avut ciclul menstrual regulat, la 28 de zile.de acum o luna am avut la 20 de zile, iar luna aceasta la 18 zile.sii fie din cauza supararii si stresului sau se apropie menopauza?
multumesc frumos
3 comentarii
Informati-va despre menopauza. Sunt multe articole pe net.
Clipuri pe Youtube.
"Diagnosticul" de menopauza se pune retroactiva abia la un an dupa ce nu va vine menstra.
Va recomand un examen ginecologic care sa cuprinda examen secretie, Test Papanicolau, ecografie transvaginala.
Clipuri pe Youtube.
"Diagnosticul" de menopauza se pune retroactiva abia la un an dupa ce nu va vine menstra.
Va recomand un examen ginecologic care sa cuprinda examen secretie, Test Papanicolau, ecografie transvaginala.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2de citeva luni am niste bufeuri puternice insotite de o transpiratie abundenta, e menopauza?
- 64anticonceptionale karissa si menstruatie neregulata
- 7Am terminat prima folie si menstruatia nu mi-a venit
- 5De 2 luni nu am un ciclu normal; tine 2 zile si ori intarzie ori vine imi devreme cu 4-5 zile
- 3vreau sa plec la mare... cum sa fac sa-mi aman menstruatia?
- 8menopauza, osteoporoza...
- 3Menopauza si o sarcina nedorita
- 1menopauza.. bufeuri, stari de nervozitate, lipsa apetitului sexual datorita uscaciunii vaginale
- 3totul despre menopauza
- 30insarcinata? astept un raspuns va rog!
- 3manifestari menopauza de un an
- 7test de sarcina
- 4menopauza.. dar ii tot reapare menstruatia la 3 luni...
- 43Endometrioza de vreo 2 ani
- 1ciclu neregulat...posibila sarcina?
- 1Osteoporoza incipienta la coloana
- 9Menstruatie neregulata, ovare micropolichistice si acnee
- 4Bufeuri
- 1Mentruatie neregulata...
- 0Ajutati-ma - menstruatie neregulata si ovare polichistice
Mai multe informații despre: Menopauza Ciclul menstrual neregulat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: