ciclu peste sarcina sau intarziere?
Buna ziua!
La cat timp de la conceptie testul de sarcina poate iesi pozitiv?
De exemplu, am avut ultimul ciclu pe 23 ianuarie si ar fi trebuit sa vina iar pe 19 februarie, pentru ca am la 28 de zile.
Nu a venit si m-am bucurat ca asi putea fi insarcinata, dar ieri, pe 22 februarie a venit.
Sa consider o intirziere ? ( cu toate ca la mine era fix la 28 de zile)?
Sau poate fi ciclu peste sarcina?
La aceasta data testul de sarcina poate fi elocvent?
Va multumesc!
La cat timp de la conceptie testul de sarcina poate iesi pozitiv?
De exemplu, am avut ultimul ciclu pe 23 ianuarie si ar fi trebuit sa vina iar pe 19 februarie, pentru ca am la 28 de zile.
Nu a venit si m-am bucurat ca asi putea fi insarcinata, dar ieri, pe 22 februarie a venit.
Sa consider o intirziere ? ( cu toate ca la mine era fix la 28 de zile)?
Sau poate fi ciclu peste sarcina?
La aceasta data testul de sarcina poate fi elocvent?
Va multumesc!
2 comentarii
buna,
Testul de sarcina se face cu precizie din prima zi de intarziere a ciclului si este garantat 99%. Exista unele femei care au ciclu peste sarcina...deci nu este exclus sa fi insarcinata, dar mai sigur mergi la o clinica sau un laborator de analize si fa-ti o analiza de sarcina, este foarte sigura si poate sa-ti descopere sarcina si dupa cateva zile de la contactul sexual...costa in jur de 30 ron.Multa bafta!
Testul de sarcina se face cu precizie din prima zi de intarziere a ciclului si este garantat 99%. Exista unele femei care au ciclu peste sarcina...deci nu este exclus sa fi insarcinata, dar mai sigur mergi la o clinica sau un laborator de analize si fa-ti o analiza de sarcina, este foarte sigura si poate sa-ti descopere sarcina si dupa cateva zile de la contactul sexual...costa in jur de 30 ron.Multa bafta!
buna am si eu o nedumerire.nu am mai avut contact sexual de 2 luni..ultima data fiind pe 24 iulie.mi-a venit cm pe 31 iulie..apoi in august pe 30...eu spun ca au fost cm normale am avut dureri de burta si tot ce tine de cm...dar am citit ca poate sa iti vina peste sarcina si sunt cam paranoica...acum treb sa imi vina pe 30 dar nu apare.am facut un test de sarcina pe 14 septembrie si a iesit negativ dar dupa 4 ore a 2 linie se vedea putin..stiu ca dupa 10 min testu nu mai e valid...nu stiu ce sa mai cred va rog ajutati-ma..va multumesc
Alte subiecte recente din această secțiune: