Ciclul menstrual intarziat
Eu si sotia mea locuim impreuna de 1 an si jumatate, luna aceasta ciclul menstrual i-a intarziat pana acum cu 5 zile. Mentionez ca ciclul menstrual trebuia sa ii vina regulat pe data de 13 iulie, Pe 16 a facut un test de sarcina si a iesit negativ. Noi am intretinut raporturi sexuale neprotejate de cand locuim impreuna. Ce oare poate sa fie? Poate o raceala de la piscina sa fie cauza? Ce este de facut?
3 comentarii
Buna ziua,
poate fi si o sarcina la care testul se pozitiveaza mai tarziu; mergeti la medic sa efectueze o ecografie transvaginala si un test BetaHcg pentru a va asigura in cazul in care este o sarcina ca nu este o sarcina extrauterina iar aceasta se poate vedea numai ecografic si urmarit testul BetaHcg
O zi buna,
Echipa Medicala Marie Stopes
poate fi si o sarcina la care testul se pozitiveaza mai tarziu; mergeti la medic sa efectueze o ecografie transvaginala si un test BetaHcg pentru a va asigura in cazul in care este o sarcina ca nu este o sarcina extrauterina iar aceasta se poate vedea numai ecografic si urmarit testul BetaHcg
O zi buna,
Echipa Medicala Marie Stopes
Mulțumesc frumos. Dacă este o sarcină extrauterina ce se poate face?
La câte zile se poate face un test după întârzierea ciclului menstrual?
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5ciclul menstrual! va rog sa ma ajutati va rog din suflet!
- 3mi-a intarziat patru zile... sunt insarcinata?
- 2fibrom uterin-sarcina
- 3Sangerare de implantare sau Ciclu ? Ajutor !
- 2Nu imi vine menstruatia!
- 0Lipsa menstruației si test negativ
- 2Întârziere menstruatie
- 12De ce nu imi vine menstruatia?
- 4Menstruație întârziată
- 1Va rog sa imi raspundeti. Ciclul trebuia sa imi vina acum 5 zile
- 0Ciclu menstrual intarziat
- 2Ajutati-ma!!! ESTE URGENT De cateva zile imi intarzie menstruatia
- 0De 3 luni de zile iau anticoncepționale Belusha, însă am 10 zile întârziere a ciclului
- 0Ajutati-ma! inca nu mi a venit menstruatia
- 4Nu îmi vine menstruația !!
- 2Lipsa menstruatiei, interpretare test sarcina, simptome.
- 3Buna. Am o problemă - întârziere de 2 săptămâni și cred că sunt însărcinată
- 0Menstruatie intarziata
- 0Lipsa menstruatie
- 1Posibila sarcina?
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: