Ciclul menstrual intarziat
Eu si sotia mea locuim impreuna de 1 an si jumatate, luna aceasta ciclul menstrual i-a intarziat pana acum cu 5 zile. Mentionez ca ciclul menstrual trebuia sa ii vina regulat pe data de 13 iulie, Pe 16 a facut un test de sarcina si a iesit negativ. Noi am intretinut raporturi sexuale neprotejate de cand locuim impreuna. Ce oare poate sa fie? Poate o raceala de la piscina sa fie cauza? Ce este de facut?
3 comentarii
Buna ziua,
poate fi si o sarcina la care testul se pozitiveaza mai tarziu; mergeti la medic sa efectueze o ecografie transvaginala si un test BetaHcg pentru a va asigura in cazul in care este o sarcina ca nu este o sarcina extrauterina iar aceasta se poate vedea numai ecografic si urmarit testul BetaHcg
O zi buna,
Echipa Medicala Marie Stopes
poate fi si o sarcina la care testul se pozitiveaza mai tarziu; mergeti la medic sa efectueze o ecografie transvaginala si un test BetaHcg pentru a va asigura in cazul in care este o sarcina ca nu este o sarcina extrauterina iar aceasta se poate vedea numai ecografic si urmarit testul BetaHcg
O zi buna,
Echipa Medicala Marie Stopes
Mulțumesc frumos. Dacă este o sarcină extrauterina ce se poate face?
La câte zile se poate face un test după întârzierea ciclului menstrual?
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Sunt insarcinata sau ce am? (intarziere de 3 saptamani)
- 9Intarzierea ciclului
- 5menstruatie intarziata, sex in penultima (si ultima) zi de ciclu
- 4Insarcinata sau nu ? heeeelp !
- 7sarcina sau nu, o parere... va rog!
- 4E urgent: prezevativul a ramas in vagin cateva secunde
- 5imi intarzie menstruatia de 4 zile si am inceput sa am senzatie de urinare mereu
- 1Dureri abdominale si întârzierea menstruatiei
- 0Sarcina? Vreau raspunsul unui medic, va rog!
- 0Renuntare la anticonceptionale. Menstruatia intarzie.
- 1Sarcina sau alta afecțiune
- 1Sarcina? Am dureri asemănătoare cu cele menstruale și în rest nimic
- 2Intarziere menstruatie
- 1Sunt gravida?
- 1Intirziere menstruatie...
- 0întârziere menstruație
- 0Pot fi insarcinata?
- 0Menstruație întârziată
- 3Întârzierea menstruație
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: