Ciclul menstrual intarziat
Eu si sotia mea locuim impreuna de 1 an si jumatate, luna aceasta ciclul menstrual i-a intarziat pana acum cu 5 zile. Mentionez ca ciclul menstrual trebuia sa ii vina regulat pe data de 13 iulie, Pe 16 a facut un test de sarcina si a iesit negativ. Noi am intretinut raporturi sexuale neprotejate de cand locuim impreuna. Ce oare poate sa fie? Poate o raceala de la piscina sa fie cauza? Ce este de facut?
3 comentarii
Buna ziua,
poate fi si o sarcina la care testul se pozitiveaza mai tarziu; mergeti la medic sa efectueze o ecografie transvaginala si un test BetaHcg pentru a va asigura in cazul in care este o sarcina ca nu este o sarcina extrauterina iar aceasta se poate vedea numai ecografic si urmarit testul BetaHcg
O zi buna,
Echipa Medicala Marie Stopes
poate fi si o sarcina la care testul se pozitiveaza mai tarziu; mergeti la medic sa efectueze o ecografie transvaginala si un test BetaHcg pentru a va asigura in cazul in care este o sarcina ca nu este o sarcina extrauterina iar aceasta se poate vedea numai ecografic si urmarit testul BetaHcg
O zi buna,
Echipa Medicala Marie Stopes
Mulțumesc frumos. Dacă este o sarcină extrauterina ce se poate face?
La câte zile se poate face un test după întârzierea ciclului menstrual?
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Sarcina extrauterina
- 2Intarzierea menstruatiei, pilula luata tarziu
- 3De ce imi intarzie menstruatia?
- 5menstruatia intarziata sau sarcina?
- 3despre menstruatia dupa alaptare
- 1imi intarzie menstruatia
- 2Intarzierea menstruatiei
- 1sarcina?!
- 3Este posibil sa fiu însărcinată?
- 0Scurgeri albe + reținere de ciclu
- 1Poate fi dereglare sau sarcina ??
- 1Intarziere menstruatie aproape 2 luni
- 8Posibila sarcina daca testul e negativ si contactul nu a avut loc in perioada fertila?
- 6Posibil sa fiu însărcinată?
- 2Întârziere menstruație
- 5Menstruatie intarziata
- 2Menstruația nu vine
- 1Sarcina fara contact sexual?
- 2Sunt insarcinata? Va rog un raspuns concret!!!
- 0Sarcina ?
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: