Ciclul menstrual intarziat
Eu si sotia mea locuim impreuna de 1 an si jumatate, luna aceasta ciclul menstrual i-a intarziat pana acum cu 5 zile. Mentionez ca ciclul menstrual trebuia sa ii vina regulat pe data de 13 iulie, Pe 16 a facut un test de sarcina si a iesit negativ. Noi am intretinut raporturi sexuale neprotejate de cand locuim impreuna. Ce oare poate sa fie? Poate o raceala de la piscina sa fie cauza? Ce este de facut?
3 comentarii
Buna ziua,
poate fi si o sarcina la care testul se pozitiveaza mai tarziu; mergeti la medic sa efectueze o ecografie transvaginala si un test BetaHcg pentru a va asigura in cazul in care este o sarcina ca nu este o sarcina extrauterina iar aceasta se poate vedea numai ecografic si urmarit testul BetaHcg
O zi buna,
Echipa Medicala Marie Stopes
poate fi si o sarcina la care testul se pozitiveaza mai tarziu; mergeti la medic sa efectueze o ecografie transvaginala si un test BetaHcg pentru a va asigura in cazul in care este o sarcina ca nu este o sarcina extrauterina iar aceasta se poate vedea numai ecografic si urmarit testul BetaHcg
O zi buna,
Echipa Medicala Marie Stopes
Mulțumesc frumos. Dacă este o sarcină extrauterina ce se poate face?
La câte zile se poate face un test după întârzierea ciclului menstrual?
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Ciclu care intarzie
- 4am treminat prima folie de 2 zile dar ciclul nu mi-a venit inca, am doar niste scurgeri maronii
- 5problema mare pls ajutor.. prietenei ii intarzie ciclu sau a ramas?
- 7influenteaza antibioticele menstruatia?Ajutor!
- 3mi-a intarziat ciclul aprox 3 sapt jumate. am facut 2 teste de sarcina si au iesit negative...
- 3am facut si 2 teste de sarcina care au iesit negative si menstruatia intarzie
- 4menstruatia nu mi-a venit; vomit in fiecare seara si ametesc
- 1intarzierea menstruatiei 6 zile
- 6renuntare anticonceptionale si durere in partea dreapta jos
- 7Sunt insarcinata? urgent!
- 6Mi-a intarziat menstruatia si nu mi s-a mai intamplat niciodata.
- 1Insarcinata sau intarzie menstruatia?
- 1Intarziere ciclu menstrual
- 5Menstruatie intarziata
- 0Întârzierea menstruatiei
- 1Menstruatie intarziata 2 luni
- 0Imi intarzie ciclul
- 0Menstruatie intarziata 13 zile durere de menstruatie prezenta si test sarcina negativ Help
- 0Mens întârziată și durere ovar stang
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: