ciclul menstrual la adolsecenta
am 14 ani si nu mi-a venit ciclul!trebuie sa ma ingrijorez?...dar am o alta problema...ma masturbez de la 13 ani...poate aceasta sa fie cauza faptului ca inca nu mi-a venit menstruatia? va rog ajutati-ma
2 comentarii
Nevenirea menstruaţiei până la 16 ani nu este motiv de îngrijorare. Nu trebuie să întreprindeţi nici o acţiune în această privinţă, ci doar să mai aveţi răbdare.
Nu există nici o legătură între masturbare şi menstruaţie. Masturbarea nu are consecinţe decât în plan psihologic, consecinţe care sunt şi ele subiect de dispută între specialişti. Până când vor cădea de acord, e preferabil totuşi să nu vă masturbaţi.
Nu există nici o legătură între masturbare şi menstruaţie. Masturbarea nu are consecinţe decât în plan psihologic, consecinţe care sunt şi ele subiect de dispută între specialişti. Până când vor cădea de acord, e preferabil totuşi să nu vă masturbaţi.
este preferabil sa nu ma masturbez ? pey a'tzi spus ce nu are nici o legatura!!!!spunetzi'mi!ce se intampla dak continui?
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3ganglioni axilari umflati in timpul ciclului menstrual
- 3nelamurire
- 2oare ar fi bine sa faca un nou test de sarcina... ceva mai performant?
- 8Probleme grave?
- 12Ciclu extrem de intarziat!!
- 4tratament candida si menstruatia
- 8Intarzierea ciclului menstrual sau dereglare hormonala
- 6probleme menstruatie + rezultat ecografie
- 4contraceptivele opresc menstruatia
- 5desi mi-a venit menstruatia prezint dureri abdominale, de cap, ameteala, stari de voma
- 9Menstruatie neregulata sau sarcina?
- 4ciclul menstrual
- 2Menstruatie neregulata
- 3Menstruatie la plaja
- 6am sterilet de 4 luni si menstruatiile sunt abundente si dureroase
- 1Ma simt rau. la menstruatie
- 1Menstruatie ciudata
- 0Tratament homeopat pentru menstruatie dereglata
- 0ciclu menstrual cu pauze
- 0Simptome inainte de menstruatie
Mai multe informații despre: Menstruatia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: