ciclul menstrual... nu mi-a venit o luna
deci:mi-a venit ciclu luna trecuta pt prima oara...ji deja a trecut o luna si nu mi-a mai venit...este vreo problema?? va rog frumos sa imi raspundeti kt mai rpd posibil
6 comentarii
daca zici ca ti-a venit pt. prima oara, nu te ingrijora, pina aceasta "chestie" isi intra pe fagas normal e posibil sa ai surprize de genul intirzierilor sau din contra.Daca ti-ai inceput viata sexuala iti recomand cu insistenta sa te protejezi, daca nu ai curajul sa mergi la un cabinet de planning familial, foloseste prezervativul si eventual o substanta locala spermicida pe care o gasesti la farmacie in diverse forme(pelicule, geluri spermicide).
Daca insa intirzierea este insotita de dureri sau alte simptome ca scurgerile si tendinta la febra mai bine mergi la medic
Daca insa intirzierea este insotita de dureri sau alte simptome ca scurgerile si tendinta la febra mai bine mergi la medic
nupz.inca nu s-a rezolvat dar sper sa se rezolve kt mai curand posibil...multumesc pt tot:*:*
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4am treminat prima folie de 2 zile dar ciclul nu mi-a venit inca, am doar niste scurgeri maronii
- 4menstruatie intarziata
- 4Un iubit confuz - menstruatie intarziata
- 154simptomele prezentei unei sarcini
- 3sex neprotejat dupa 5 zile de la terminarea ciclului
- 11intarzierea menstruatiei, pauza la anticonceptionale, test de sarcina negativ...
- 4Intarzierea ciclului dupa ac..
- 3Menstruatia intarziata
- 4Capsula de slabit intarzie menstruatia?
- 3Am terminat blisterul yasmin si nu imi vine ciclul. Sunt insarcinata ?
- 4chist ovarian de 12 cm
- 6menstruatie care nu vine si am aceleasi simptome ca atunci cand imi venea
- 4Menstruatie intarziata (mai mult decat de obicei)
- 1Exista sansa ?
- 1intarziat ciclu 3 zile
- 3Intarzierea ciclului, aparitia grijilor..
- 0Intarziere menstruatie
- 0Posibila sarcina?
- 2Am intrerupt anticonceptionalele si nu mi-a venit menstruatia
- 2Posibila sarcina?
Mai multe informații despre: ciclul menstrual intarzierea menstruatiei
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: