ciclul menstrual... nu mi-a venit o luna
deci:mi-a venit ciclu luna trecuta pt prima oara...ji deja a trecut o luna si nu mi-a mai venit...este vreo problema?? va rog frumos sa imi raspundeti kt mai rpd posibil
6 comentarii
daca zici ca ti-a venit pt. prima oara, nu te ingrijora, pina aceasta "chestie" isi intra pe fagas normal e posibil sa ai surprize de genul intirzierilor sau din contra.Daca ti-ai inceput viata sexuala iti recomand cu insistenta sa te protejezi, daca nu ai curajul sa mergi la un cabinet de planning familial, foloseste prezervativul si eventual o substanta locala spermicida pe care o gasesti la farmacie in diverse forme(pelicule, geluri spermicide).
Daca insa intirzierea este insotita de dureri sau alte simptome ca scurgerile si tendinta la febra mai bine mergi la medic
Daca insa intirzierea este insotita de dureri sau alte simptome ca scurgerile si tendinta la febra mai bine mergi la medic
nupz.inca nu s-a rezolvat dar sper sa se rezolve kt mai curand posibil...multumesc pt tot:*:*
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Mercilon imi opreste menstruatia
- 3lichidul seminal..cat e de -periculos-?
- 6E posibil ca dupa renuntarea la anticonceptionale sa imi intarzie menstruatia?
- 18problema cu prietena mea
- 6E posibil sa fi ramas insarcinata?va rog un raspuns
- 4Inarziere de 30 zile = sarcina?
- 2despre menstruatie...
- 5Oare ce o fi? Sarcina?
- 4Sarcina?
- 4Exista posibilitatea de a ramane insarcinata?
- 8Coit intrerupt (un raspuns cat mai rapid, va rog mult)
- 6Menstruatie in cantitate mai mica
- 10Oprirea mensturatie
- 1Menstruatie intarziata-teste negative
- 2Menstruație
- 2Doar Intarzie?
- 2Am intrerupt anticonceptionalele si nu mi-a venit menstruatia
- 0Ajutor, va rog, sarcina???
- 0Menstruatie... sunt in ziua 46 a ciclului si nu a venit.
- 0Posibila sarcina?
Mai multe informații despre: ciclul menstrual intarzierea menstruatiei
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: