Cine imi poate zice?
Salut!!! Nu pot sa zic k sunt o persoana care fac sex in fiecare zii, week-end dar de fiecare data pana sa fac acest lucru cu o domnisoara imi pun intrebarea oare cat ma tine. Am auzit ca sunt 2 pastile intr-o cutie care le poti cumpara de la farmacii, peco etc care le iei cu 5-20 min inainte de a avea acel contact sexual si ca te-ar ajuta sa nu iti mai dai drumu atat de rpd si in cazu meu sa nu mai imi pun aceasta intrebare. Am avut contacte sexuale care pot zice ca a durat de la 2-15 min primu numar. Si sunt foarte curios cum e sa te tina minim 1h. Daca stie cineva vreo posibilitate dar sa nu fie pe aplicarea penisului sa fie pastila pe care sa o iei va rog sa imi ziceti si mie. Ca doar nu o sa stau langa doamna(domnisoara) acasa, la facultate, in masina si sa ii zic stai sa imi ung penisu, asa iau pastila cu apa, suc ceva astept minutele care trebuiesc, in timp ce astept sa treaca aceste minute mai un sarut, o mana pe ceva te mai simti bine si u ca barbat si ea ca doamna(domnisoara) si pe urma faci sex/dragoste cu aceea persoana.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 3Orgasm prin sex oral vaginal
- 0Jet slab - 24 ani
- 3Anxietate din excitare sexuala involuntara si fara stimuli
- 8Fără orgasm.
- 3Lipsa orgasmului. Nu reușesc să obțin orgasm cu toate că simt plăcere în timpul actului sexual
- 1Orgasm în somn
- 1Ma scarpin - dau de orgasm?
- 5Penisul prea mare si vaginul mic! Contactul poate avea loc?
- 3Lipsa orgasmului
- 3Virginitate