cine ma poate ajuta

22-08-2010
oneadorin
Nu este medic/terapeut
oneadorin
am fost anul acesta la oconsultatie mai precis la clinica dent cof dupa consultatie urma sa ma programeze pt o protezare si de atunci nu am mai putut lua legatura sub nici o forma.mmentioz bani nu erau o problema la fel si starea de sanatate nu am sida sau alta boala cu caracter contagios.am impresia ca an romania nu mai avem medici ci comercianti.aici an caransebes de ceva timp nu mai are rost sa mergi nici la medic ca daca nu al cunosti nici nu te baga an seama.an romania mori cu zile si cu bani an buzunar.va doresc tuturor medicilor din romania ce doriti si voi pacientilor si daca din antamplare ma gaseste cineva bolnav sau schilodit va rog respectos sa nu va atingeti de mine. suna deplasat o stiu.rusineeeeeeeeee.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul