ciperca sub unghiile de la maini
imi apar sub unghiile de la maini niste pete care imi desprind unghile si ma dor, nu stiu ce sa fac ca sa-mi dispara?
3 comentarii
buna ziua!am o problema la unghiile de la maini si picioare.se exfoliaza si se albesc.am fost indrumat de o cunostinta sa iau terbisil, numai ca nu am gasit si nde la farmacie am luat terbinafine 250mg.mi-a spus farmacistul ca e la fel.acum citind prospectul am vazut ca nu trebuie luat daca mai ai si alte boli de piele.eu mai am niste pete albe pe spate.va rog frumos sa-mi spuneti si mie daca mai pot contiua acest tratament si ce sa fac.multumesc!!
Pentru arion_a2002:
Ati fost indrumat de o cunostinta, ati cheltuit banii pe un medicament, ati apelat la farmacist, iar acum apelati la un sfat pe internet ! Chiar nu v-a dat prin cap sa consultati un medic dermatolog????
Ati fost indrumat de o cunostinta, ati cheltuit banii pe un medicament, ati apelat la farmacist, iar acum apelati la un sfat pe internet ! Chiar nu v-a dat prin cap sa consultati un medic dermatolog????
Pentru marty:
Probabil ca aveti o ciuperca, insa ar trebui facut un examen micologic pentru confirmarea diagnosticului. Pentru tratament se utilizeaza mai multe tipuri de medicamente, insa tratamentul trebuie condus de un medic.
Probabil ca aveti o ciuperca, insa ar trebui facut un examen micologic pentru confirmarea diagnosticului. Pentru tratament se utilizeaza mai multe tipuri de medicamente, insa tratamentul trebuie condus de un medic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Bubite rosi pe penis.
- 1Pete umflate pe pometi
- 1Niste fisuri pe fata linga nas
- 2Daca am o problema la unghie
- 2Psoriazis ?? sau ce seamana ms
- 1Cum scapi de demodex
- 1După 6 ani de Psoriazis și zeci de tuburi de cortizon topic
- 1Hidrosadenita sau ganglioni limfatici inflamati din cauza parazitozei
- 2Umflături pe fese
- 4Alopecie areata dupa un an de la debut