Circumcizie.. cum va fi viata sexuala dupa aceasta operatie?

14-04-2011
gesat
Nu este medic/terapeut
gesat
Buna ziua.
Am fost nevoit din cauza unor probleme sa imi fac recent o operatie de circumcizie. Am deja o luna de atunci. Acum stau si ma intreb cum va fi viata sexuala dupa aceasta operatie.
Astept pareri de la cei care au trecut prin asta dar si de la doamne care au soti in aceasta situatie. Cum este functional dar si estetic.
Multumesc
7 comentarii
1
14-04-2011, ora 15:16
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Stai linistit ca o sa fie mult mai bine asa, atat dpdv medical dar si dpdv estetic! Cat despre viata sexuala nu ai de ce sa iti faci griji, nu vei avea de suferit.
Numai bine!
0
21-04-2011, ora 16:42
gesat
Nu este medic/terapeut
gesat
Multumesc pentru raspuns.
Ce sa va spun... medical este foarte bine. Daca pana acum glandul era acoperit complet de preput, cu problemele de atunci, acum dupa circumcizia totala sunt cu capul complet gol (si chiar mai mult decat capul). Nu mai am problemele de mai inainte, dar acum glandul si zona frenului (pentru ca s-a facut si excizia frenului) nu mai sunt acoperite de preput si sunt hipersensibile la frictiunea cu pielea, scrotul sau materialele textile (lenjerie intima.). Ma deranjeaza tare mult aceasta sensibilitate.
Ce as putea face?
0
20-01-2013, ora 00:54
muric21
Nu este medic/terapeut
muric21
acelasi lucru vreau sami fac si eu Circumcizie dar asi dori sa stiu cum tisa vindecat au ramas cicatrice mari vizibile tare
0
13-04-2013, ora 23:39
gesat
Nu este medic/terapeut
gesat
La mine nu se vad cicatrici deloc.Operatia s-a vindecat foarte bine.
Singura problema este ca au aparut niste pete maronii pe gland si in spatele glandului, poate datorita faptului ca glandul este acum expus in permanenta.
Poti sa vezi cum arata acum.
http://hostmypicture.com/images/forumjfj.jpg
1
30-04-2013, ora 18:44
mariuscristian96
Nu este medic/terapeut
mariuscristian96
ai avut guler sub gland dupa operatzie? la mine asa e. inca mai am firele. poate dupa vindecare sa se intinda pielea ca la tine?
poza care o ai e cu 'ea' in erectzie? sau sta pielea intinsa si in stare fleasca? la mine nu sta intinsa pielea in erectzie. sta un pik peste gland. ma cam enerveaza. oricum...a ta arata super bine. bravo...nici nu se vede ca ai fost operat.
0
18-12-2018, ora 00:48
FlorinAlexandru17
Nu este medic/terapeut
FlorinAlexandru17
Bună ziua! Am o mică problemă care mă tot frământă de ceva vreme. Cum aflu dacă am fimoza? (fără să consult un medic).
0
06-01-2019, ora 14:11
mrpaul
Nu este medic/terapeut
mrpaul
Salut!
Pe scurt fimoza însemnă imposibilitatea decalotării penisului. Practic atât atunci când penisul este flasc sau erect prepuțul acoperă glandul. Dacă nu ai reușit niciodată să decalotezi atunci e posibil să suferi de fimoză dar asta numai medicul poate confirma si tot el iti va recomanda si tratamentul necesar daca e cazul.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: