Edem persistent după circumcizie

04-07-2025
Hystori
Nu este medic/terapeut
Hystori
Salut, acum o lună de zile am făcut circumcizie în București la un medic care mi a făcut circumcizia cu un aparat automat. Totu a decurs ok fără infecții, capsele au picat până în ziua 22 dar de 3 săptămâni de când am dat jos pansamentu în spatele galandului am o umflătură de tip gogoașă în formă de cerc care pare a fi edem, este moale nu doare dar nu dispare deloc. Nu știu ce să fac. am fost la urolog și mi a zis să aștept ca o să dispar de la sine, dar în același timp un alt urolog mi a zis ca dacă nu dispare în 3 luni trebuie să refac circumcizia și să mi taie acolo zona aceea. Nu mai știu ce să mai fac. Vă rog să mă ajutați. Am vârsta de 20 de ani și am avut fimoza de aceea am făcut această circumcizie. Mulțumesc !
4 comentarii
0
06-07-2025, ora 16:09
Dr. sexolog Adrian Sadovnic
Urologie, Chişinău, Republica Moldova
Dr. sexolog Adrian Sadovnic
salutare, la moment se recomanda sa pastrati igiena locala, sa luati anti dolore si antiinflamatorii si sa mergeti la urologul pe loc de trai sau la medicul care a efectuat interventia.
succese si toate bune va dorim !
0
06-07-2025, ora 22:38
Hystori
Nu este medic/terapeut
Hystori
Păi am fost la urolog și mi a zis ca e edem și să aștept să se retragă de la sine și să merg din nou la control peste o lună.Cei de la clinica care m au operat au zis să aștept ca depinde de organismul meu în cat timp dispare.
0
06-07-2025, ora 22:39
Hystori
Nu este medic/terapeut
Hystori
Și n am nici o durere acolo. Mă deranjează doar estetic.
0
06-07-2025, ora 22:39
Hystori
Nu este medic/terapeut
Hystori
Nu poate să dispară de la sine ? Dvs ați mai întâlnit asemănător cu ce am eu ? Oare e nevoie de o altă operație ?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: