cistita!?

Buna ziua!de aproape un an de zile sufar de infectii urinare.Mentionez ca in fiecare luna fac examenul in urine(urinocultura) iar rezultatul este mereu acelasi:escherichia coli.Medicul mi-a prescris antibiotice dupa fiecare examen in urine dar pana acum totul este inutil.Ce riscuri imi asum, avand mereu aceiasi situatie de sanatate?pot ramane insarcinata?Va multumesc!
4 comentarii

am folosit pe langa tartamentul prescris de medic, echinaceea pt sistemul imunitar, doar 2 luni. surprinzator de 3 ani nu mai am nicio criza de cistita.

Sufar de cistita interstitiala de 2 ani de zile.Va rog frumos daca ma puteti ajuta si pe mine.Cu dieta, tratament.Sunt disperata.

pt meris.dute si fati un control amanuntit pana vor intelege medici despre ce este vb.la fel am avut si eu si am tot luat medicamente pt niste absurditati am stat cu cistita 3 ani dar de ceva timp ma luat durerile foarte tare si am ajuns sa ma opereze de urgenta..deci nu sta cauta sa faci cat mai amanuntite analizele si schimba eventual laboratoarele.bafta
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1cistita.. m-am confruntat de foarte multe ori cu aceasta afectiune nesuferita
- 2infectie genitala?
- 0infectie urinara la copii
- 2este infectie urinara sau altceva?
- 9infectii urinare
- 9Benzoicum acidum -remediu homeopatic pentru infecţii urinare
- 14Tratament naturist - infectie urinara
- 9Usturimi si inflamatii pe capul penisului
- 3cistita acuta
- 7Confuza.. nu stiu ce sa fac
- 3de 2 ani ma confrunt cu infectiile urinare dar in ultima perioada s-au agravat
- 3cistita ma supara de 1 an.. sunt disperat
- 0Diagnostic de cistita acuta
- 0Probleme urinare
- 6cistita, raceala sau vezica hiperactiva?
- 5infectie urinara care a revenit
- 1Tratarea infectiilor urinare recurente
- 2Urgenta !!! ma lupt cu o infecție f gravă cu ecoli urinar
- 0Cistita acuta
- 0Sunt însărcinată?
Mai multe informații despre: Cistita infectia urinara
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: