Cistita si dureri ovariene
Va salut, as fi bucuroasa sa ma ajutati intr-o problema care nu-mi da pace... in urma cu aproximativ 2 saptamani am fost diagnosticata cu cistita, in urma unei antibiograme medicul mi-a prescris Nitrofurantoina si un supliment alimentar, Uractiv, acest tratament l-am urmat timp de 7 zile. Mentionez ca in timpul tratamentului am avut dureri de stomac, greata (imediat dupa administrare). Catre finalul tratamentului a aparut o durere a ovarului drept (aveam senzatia ca o sa cada), durerea ovarului a durat cam 3-4 zile, si se intensifica in momentul in care ma asezam, la mictiune si scaun..in plus, luna aceasta nu am avut menstruatie, mentionez ca niciodata nu am avut menstruatia regulata, dar acum intarzie mai mult ca de obicei...Imi este greu sa cred ca poate fi din cauza unei sarcini, deoarece am facut doua teste de sarcina si amebele au fost negative, mi-as dori sa-mi spuneti care ar putea fi cauzele acestor simtome, va multumesc!
1 comentarii
Buna ziua,
Simptomele pe care le relatati sunt comune la mai multe boli, de aceea va sugeram sa mergeti la un consult ginecologic, eventual ecografic pentru a afla cauza durerilor.
O zi frumoasa!
Simptomele pe care le relatati sunt comune la mai multe boli, de aceea va sugeram sa mergeti la un consult ginecologic, eventual ecografic pentru a afla cauza durerilor.
O zi frumoasa!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6ovarul stang ma doare cumplit in urma unui act sexua! Ce sa fac?
- 8Usturimi jos care apar asa din senin
- 2durere ovariana ciudata!!!
- 6Am deseori dureri ale ovarului drept
- 1Este cistita acuta ?
- 1cistita?
- 7Confuza.. nu stiu ce sa fac
- 14Durere de ovare
- 1Fac cistita prea des!
- 7mancarimi in zona genitala
- 1Durere de ovar
- 2Cistita in 16 săptămânii
- 2Ovare inflamate
- 3Dureri ovare pe sarcina!
- 0dureri ovare severe cu radiere spre spate
- 2Nu ma mai excit / atrofie / durere de ovar
- 3Urgenta sau nu/ dureri pelvine
- 1Urgenttt - durere si presiune in ovarul stang si o durere a coapsei piciorului stang
- 0Dureri la ovarul drept ! Va rog ajutați-ma, sunt disperata !!!
Mai multe informații despre: Cistita durerea de ovare
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: