Cistite recidivante
Sufar de cistite recidivante!
Anul acesta am facut 3!
Simtomatologia este una foarte, foarte neplacuta - senzatia de a urina des, usturime, arsura, durere si inflamatie in partea de jos!
La primul episod am facut un sumar de urina in urma caruia am primit - Ciprinol 500mg 1 cp/12h timp de 5 zile - dupa 2-3 zile mi-e bine insa de fiecare data am continuat tot tratamentul!
Am o igena atenta atat eu cat si sotul; urinez dupa fiecare contact sexual, port lejerie intima de bumbac (nu tanga).
Incerc sa ma feresc cat pot insa a reaparut de 2 ori!
De fiecare data dupa un contact sexual!
Indrebarile mele:
1 - Ar putea fi sotul meu purtator pasiv al unu microb? Cum identific asta?
2- Ce ar trebui sa fac sa nu mai apara?
3-Spalaturile vaginale cu irigatorul (folosesc pliculete de tantum rosa) au vreo influenta?
as aprecia un raspuns de specialitate!
multumesc anticipat!
Anul acesta am facut 3!
Simtomatologia este una foarte, foarte neplacuta - senzatia de a urina des, usturime, arsura, durere si inflamatie in partea de jos!
La primul episod am facut un sumar de urina in urma caruia am primit - Ciprinol 500mg 1 cp/12h timp de 5 zile - dupa 2-3 zile mi-e bine insa de fiecare data am continuat tot tratamentul!
Am o igena atenta atat eu cat si sotul; urinez dupa fiecare contact sexual, port lejerie intima de bumbac (nu tanga).
Incerc sa ma feresc cat pot insa a reaparut de 2 ori!
De fiecare data dupa un contact sexual!
Indrebarile mele:
1 - Ar putea fi sotul meu purtator pasiv al unu microb? Cum identific asta?
2- Ce ar trebui sa fac sa nu mai apara?
3-Spalaturile vaginale cu irigatorul (folosesc pliculete de tantum rosa) au vreo influenta?
as aprecia un raspuns de specialitate!
multumesc anticipat!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte recente din această secțiune: