Ciuperca la degetul mare piciorul stang.. nu scap de ea

16-03-2006
hype
Nu este medic/terapeut
hype
Am la piciorul stang, degetul mare o ciuperca urata, pe jumatate de deget, si inclusiv unghia s-a facut urata s-a incovoiat, e foarte tare, e clar ca o sa pice cu timpu. Mi-a aparut cam de 1 an jumate de cand am fost la felix, cred ca de acolo am contracarat aceasta boala de piele. Am incercat un fel de solutie albastra, albastru de metil daca bine retin, dar nu prea a avutrezultat... acuma tot mai tare persista problema si sunt disperat ca se poate extinde si pe restu degetelor sau cine stie.. si ungia? sper ca nu va pica ! :( Ajutor cineva?
3 comentarii
0
11-07-2006, ora 00:00
drcodrina
Nu este medic/terapeut
drcodrina
Aveti o micoza cutanata, care netratata se va extinde. Citi ani aveti si ce alte probleme de sanatate mai aveti ? In functie de raspunsul dvs. va pot recomanda un tratament
0
11-07-2006, ora 00:00
hype
Nu este medic/terapeut
hype
Am 21 de ani. Alte probleme de sanatate nu prea am mai avut, chiar deloc. Acuma fac tratament cu unguent Miconaft, mi-a fost dat la reteta, am fost la interservisan in cluj, rezultatul dupa 2 luni, abia abia se vede ceva dupa ce am aplicat unguentul timp de 2 luni pe cale cutananta.. undeva la 10%... nustiu ce sa fac.. deja e foarte deranjant :( Astept un raspuns cat mai rapid daca se poate.
Va multumesc foarte mult.
0
12-07-2006, ora 00:00
drcodrina
Nu este medic/terapeut
drcodrina
Daca tratamentul a fost recomandat de medicul dermatolog, atunci va trebui sa aveti rabdare. Dar trebuie sa evitati incaltamintea prea inchisa, profitati ca este cald si purtati sandale, in nici un caz pantofi sport ( adidas), si ca sa fiti sigura de rezultat, cea mai buna solutie este sa scimbati incaltamintea, oricit de costisitor ar parea, dca nu putei, trebiue sa le stergeti inainte de fiecare purtare cu acid boric, solutie 10 %.Dca tot nu ati reusit, va previn ca veti scapa de aceasta ciuperca f. greu, exista si alte medicamente mult mai eficiente. Dar mai tinem legatura.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Micoza unghiei și ciuperca piciorului - prevenție și tratament
  •